Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

jasne tanda, dok. bude vediet najlepsie. mozno ti ale fakt da vybrat-mna sa pred opkou preds pytal ze skadial mi ich ma vlozit, ze on je za dvorce a aj za pod prskom :) uvidis, potom nam naj vediet. nech sa nam tu zas rozsiria nase teoreticke obzory, uz nam len skalely dat do ruk a mozme ist operovat :))))))
ze sa bojis je uuuplne normal. ale moc sa tym nezatazuj, dobre to bude. ani nebudes vediet ako a bude po opke e uz sa len budes netrpezlivo liecit :)
presssne ako vravis, aj mne sa pacia prska co idu do bokov :) hlavne som mala podmienku ze ziadne gule ale take spicatejsie (frajer to vola ze "take do pusy" hihihi), s dvorcami dobokov a dohora. ale ja som take mala aj svoje. pekne povedz lekarovi co a ako chces a on ti povie co sa da. a co sa bude dat pre tvoju predstavu hadam aj vykona ;) si utla, ja mam 75 pod prskami. efekt sa isto dostavi, ved ides mat vacsi implos ako ja, na tvojom mieste by som sa velmi tesila ! drzim palec !

tanda

mihai

spytam sa ho, ale necham to neho.. ved on musi najlepsie vediet, co bude pre mna lepsie..
doteraz som to brala uplne v pohodicke, no ako sa mi krati cas, tak zacinam mat trochu strach z op. a bolesti a obavy, ci to dopadne tak ako si to zelam.. ale urcite uz nevycuvam, ani keby co bolo, mala som to spravit uz davno..
pacia sa mi prsia plne z dola a tiez, aby trosku vytracli z bokov.. ako tie tvoje ;)ja mam pod prsiami 70 a cez 83.. tie implantaty co sme vybrali maju sirku 11,2 cm a vysku 5 cm.. sirka si myslim, ze bude fajn a ked mi ich posunie trosku nizsie, tak to snad bude dobre..

mihai

tanda
ano, tebe sadnu. urcite sa ich na to opytaj, moze byt ze ti povedia ze ak si to tak zelas, spravia ti to tak. prinajmensom ti vysvetlia preco to tak vhodne u teba nie je ako rez zdola, ked uz nic ine a budes mat dusu na mieste :) mne sa rez podpazusim paci najviac, ale co uz ked anatomy sa tak nedaju vlozit...
nebrala som nic. ani mi dok. nic nekazal, aj mi to krasne samo preslo. modrinu som mala len jednu a ta sa sama vstrebala. co ja viem, moc nie som na take veci, verim, z telo si poradi-ked mu das po opke priestor sa regenerovat. ja som akurat tak lezala a nenamahala sa a to bolo cele moje liecenie sa. a neskladala som vobec tu podprdu.
bolesti, no, vlastne som este necitala tu o nikom, kto by bol z tej opky taky uboleny ako ja. detaily radsej vynecham. ale aj tak by som sla do toho, aj keby uz teraz viem aka je to bolest a vsetko okolo toho. lenze zas ja som bola jednak bez deti a kojenia, jednak cvicim tak som mala pevnejsie svaly a tiez mam pevnu kozu, jednak mi dal viac nez bolo moje max, tak moze byt ze ta bolest bola dana tym ze ma slo doslova rozdrapit... co tam bola druha baba so mnou, ta bola o 200% inak na tom :)

tanda

mihai

aj dok. mi vravel, ze mam malu asymetriu, no to mame asi kazda.. vravel, ze rez bude pod prsom, ze vraj mi na tu jazvu sadnu.. pred tym som skor uvazovala nad podpazusim, vobec som sa nezamyslala nad dvorcom.. no ked som videla tvoje a este asi dve baby co to tak maju, tak sa mi to paci.. v stredu idem na predoperacne, tak snad budem mat moznost sa ho na to opytat.. ja budem mat nagor imlpeo okruhle, vysoky profil 330 ml.. operovat ma budu v ke - chirmed, dr. magdo, ten co bellinku.. brala si po op. napr. wobenzin, ako dlho si mala bolesti?

mihai

tanda
ahoj, dakujem ti :) aj mne sa zdaju cim dalej tym viac prirodzene. este teraz ked som sa konecne vysolarkovala je to uz uplne este menej vidno ze tam bol nejaky rez. casom to asi nebude vidno vobec, za take dva roky.
poradil mi to lekar. mala som jeden dvorec o nieco vyssie, to mas aj ty a tiez jedno prsko kustik mensie, tak ako ty. no a ked sa daju implose, a prsia sa zvacsia, asymetrie sa zvyraznia, tak cez dvorec je to mozne upravit na tom jednom prsku potom. to bol jeden dovod, druhy ze som mala male prska a nesadli by mi na tu jazvu keby ju mam pod, bola by akurat na ociach. lebo podprsnu ryhu nemam ani teraz. sice mi tu upravu nerobil, ae som rada ze to mam cez dvorec vkladane. vravim-bol to risk, lebo keby sa mi to zhoji zle, tak ovela radsej by som mala skaredu jazvu pod prsiami nez pod dvorcami ale tak-vyslo to, uz to neriesim. ostala mi malinka asymetria ale to mne vooobec neva. nemala som rovnake prsia predtym, nie je to do oci bijuce, ani som o tom predtym nikdy neuvazovala :)
tebe co povedal lekar, nenavrhoval ti nejaku upravu cez dvorec?ku komu ides ??? aky objem ??? a typ ? prepac ak si to tu uz nahodou pisala, ze si neviem drzat v hlave vsetky baby, resp. mi dlhsie trva kym si k menu uplne zaradim cely pribeh..

tanda

mihai

mas krasne prsia, vyzeraju uplne prirodzene.. chcem sa opytat, rez cez dvorec ti odporucil doktor, alebo si sa tak rozhodla ty? teraz ked vidim, ze ti absolutne nevidno nijaku jazvu, tak nad tym uvazujem aj ja.. ja mom op. 10.2. a mam mat rez pod prsom.. minule som sa dok. chcela spytat aky je rozdiel medzi rezom pod porsom a cez dvorec, no zabudla som..

barbora10

dorunka

podla mna nie je vhodna sportova podprsenka hned po operacii.nie zo srandy sa davaju specialne tvarovacie podprsenky,ono to ma svoj vyznam.sportova podprsenka sice drzi prsia na pevno,ale urcite je vhodnejsia az po niekolkych tyzdnoch.

bodynka

Ahojte baby.
dorunka, myslim ze asi je v poho aj ta sportova podprsenka lebo ju davaju aj v Holandsku na nejakej plastike takze bude to asi castejsie.
A niekde tam vraj davaju korzety