tanda
ahoj, dakujem ti :) aj mne sa zdaju cim dalej tym viac prirodzene. este teraz ked som sa konecne vysolarkovala je to uz uplne este menej vidno ze tam bol nejaky rez. casom to asi nebude vidno vobec, za take dva roky.
poradil mi to lekar. mala som jeden dvorec o nieco vyssie, to mas aj ty a tiez jedno prsko kustik mensie, tak ako ty. no a ked sa daju implose, a prsia sa zvacsia, asymetrie sa zvyraznia, tak cez dvorec je to mozne upravit na tom jednom prsku potom. to bol jeden dovod, druhy ze som mala male prska a nesadli by mi na tu jazvu keby ju mam pod, bola by akurat na ociach. lebo podprsnu ryhu nemam ani teraz. sice mi tu upravu nerobil, ae som rada ze to mam cez dvorec vkladane. vravim-bol to risk, lebo keby sa mi to zhoji zle, tak ovela radsej by som mala skaredu jazvu pod prsiami nez pod dvorcami ale tak-vyslo to, uz to neriesim. ostala mi malinka asymetria ale to mne vooobec neva. nemala som rovnake prsia predtym, nie je to do oci bijuce, ani som o tom predtym nikdy neuvazovala :)
tebe co povedal lekar, nenavrhoval ti nejaku upravu cez dvorec?ku komu ides ??? aky objem ??? a typ ? prepac ak si to tu uz nahodou pisala, ze si neviem drzat v hlave vsetky baby, resp. mi dlhsie trva kym si k menu uplne zaradim cely pribeh..