Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

mihai

ved prave,niektorym babam tam akoby nic nedal,iba bradavky este viac pokazil.a asi tri som tam nasla,co mali zdvojene prso.proste strach a hroza.ved si isli dat prsia upravit a nie este viac pokazit,pri najlepsom ich mali niektore take iste s akymi aj prisli.asi by som ho ja zalovala za taky vysledok.zobrat licenciu.zavriet doktora do blazninca.

della

Ahojte..

tak som sa konečne dočkala...zajtra ráno idem na opku..o 10.00 h. mám byt v Šnope..

..jooj kočky tak ma bolí v podbrušku zase sa mi ozvali vaječníky....a pritom som zápal vaječníkov mala 5.1. a vybrala aj antibiotiká..tak som sa snažila neprechladnút...aby som nechytila nadchu a kašel....a dnes sa zobudim a toto :-(

..božeee..dúfam, že to nebude problém...

Jamimili
..pozerala som foto máš ich pekné :-)

Mihai
..som rada, že si sa rozhodla neopustit toto forum

tak mi držte palce....v stredu sa ozvem..

mihai

a baba c. 6, ved tej tam snad NIC nedal !!! to co za implose boli, ved ja ziadne nevidim, este co jej svorce a bradavky znicil, jak jej trcia :(((( Dr. Uchyl !

mata16

ahojte prosim vas som 10dni po operacii, myslite ze by som mohla cvicit brušaky alebo na bicykli?Myslim taky co je v posilovni.. Musim robit nieco zo svojim bruchom som rok a pol po porode a stale ho mam velke, aj ked sa mi nechce. ked uz su tie prsia teraz pekne tak musim nieco aj s tym bruchom robit.
A este jedna otazka kedy ste zacali soferovat, alebo je to individ.ze ako sa kto citi??

barbora10

nejak mi to poprehadzovalo,ale pozrite si tu jeho pracu.tie cisla co som oznacila neukazuje,ale stoji to za to.

barbora10

odporucam pozriet do konca.hlavne cisla 22,53,62,69,85.
neviem ako si to niekto moze dat do galerie.radsej ist na desat konzultacii a poriadne si to premysliet ku komu ist ako by to malo takto dopadnut.