Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

mihai

ja mam kamaradku v amerike a ona si davala robit prsia tam.a tiez chudera dopadla tak,ze ked videla vysledok myslela,ze je to zly sen.strasne ake ich mala.jedno take,druhe take a na jednom jej bradavku nebolo skoro ani vidiet,lebo ju mala uplne na boku.zaplatila za to nehorazne prachy a takto dopadla.v zivote by som si nedala plastiku v amerike.teraz setri peniaze na dalsiu operaciu,ale tentokrat na slovensku.tam ani len odmalovane nemusia byt tie zeny na sale.a ze sterilne prostredie.

della

Ska, Barborka 10, Mihai...

dakujem pekne ...

...baby ja už som tak pripravená :-) na tu bolest..normalne som na to zvedavá.....hahaha, choré, že??

ska38

Barborka10,
mne jedna jazva mokva asi 1cm.Tak contraxgelom uz dnes nepotieram,zajtra ak mi to neprejde volam DR.
Kočky, mala ste to niektora?

della

mihai

no i ja som dost zvedava, ake budu :-)....len dufam, že ma zajtra anesteziologicka nepošle domov...viem, že nesmies mat nádchu a kašel....len neviem co tie vajecniky....snad to nebude problem i ked ma to bolí....

radila som sa i s Trškom, zostanem tam i v utorok..kvoli drenom...aby ma i syn nevidel s hadičkami...a v stredu ked mi ich vyberu ...fijúúú domov....a ked pridem hned VAM moje zlaté napíšem...

ska38

Ahojte kočky,
tak Barborka10,presne ten DR z Prahy,robil mojej kamoske.Ked som bola v stadiu rozhodovania pred 2 rokmi,tak som videla aj tu jeho galerku.a kamoskyne prsia tiez tam.kedze som videla ake mala predtym a ake po OP,hned som si bola ista, ze to su jej.A poviem vam, kamoska neverila, ked som sa jej spytala ci ju dotycny Dr operoval a este ked videla, ze sa tou zle odvedenou pracou este chvali, tak mala dost.Ta zena trpela,mala tam nejaky zapal,stale ju to bolelo,ten prsnik jej skakal,ked stisla alebo napla sval na ruke.Ta si teda toho prezila,chuda.Aj to sme sa zhodli,ze tento Dr urcite operoval prvykrat cez dvorce.A to ju tam odporucila jej kamoska,ale ona mala prsia urobene dobre.Kamoska uz ma druhu OP,sice ju to stalo viac ale je spokojna.A po prvych 2tyzdnoch uz bola fit.A u tohto z Prahy trpela po OP v bolestiach rok.

mihai

della

drzime palce, napis nam cim skor potom !

barbora

ved to, do blazinca. kazde jedny prsia dokazil ! tusim dve som nasla co sa ako tak dali, veru mali zdvojene, barsjak nakrivo, zasnem ze ten chlap moze operovat a cudujem sa tym zenam co k nemu sli ! tie asi tiez nemali rozum. tazko mi bolo pri tych fotkach..

della

84nika

väčšinou kočky píšu, že to majú pod svalom...a ja budem mat imploš pod zlazu - lebo musím mám ju moc tuhu..

..doporučil ti to doktor alebo si si to vybrala pod zlazu sama??...