Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kokoruna

martinka54

ďakujem za koment.Veľa pozitívneho som počula na toho lekára. Asi pojdem k nemu na konzultáciu. Ale stále nie som pevne rozhodnutá, strašne sa toho bojim.

Inak baby koľko Vás stáli nové prska. Myslím úplne zo všetkým????

Dííky !

mihai

barbora
presne. tiez ma napada ci ma implose zo zlata ci co. ak si vygooglite tie nove fotky, ma tam pomarance v igelitke a pysi sa :)
tebe velmi pekne sa formuu tie prska, ozaj su uz prsickovitejsie ;) super, budu urcite este lepsie ! su pekne plne v tom tricku aj podprde, paradicka.

ska38

Mihai,
nie len Betadine.Bojim sa tam nieco dat.Uz, aby bolo rano,co povie DR.Aj baby na omlazeni, pisu ze to mali,ale rozne nazory a rady.Tak sama neviem.Dakujem za radu.

barbora10

mihai

amy winehouse si mala dat najprv spravit ten jej otrasny ksixt a az potom prsia.v tej amerike im uz ozaj vsetkym sibe.a za tie peniaze co ju stali ma asi namiesto bradaviek diamanty.

ska38

Barbora10,dakujem.Ved aj DR hovoril,ked som bola stichy vyberat,ze je tam nejaka chrasticka.Ale ze to bude ok,vsak uvidim zajtra.

barbora10

ska

no tak to urcite nenatieraj tym gelom,aby si si este nejak nepohorsila.urcite volaj zajtra doktorovi,lebo tam mozes mat zapal.on ti na to nieco original poradi.

mihai

della :))) coskoro zistis :))) paaa

barbora
no teda. umrem. tam uz asi operuje kazdy, idu jak na pase tie zenske a vysledky priserne. vlastne tam musi byt umenie asi najst lekara co je pri rozume. napr. nata amy Winehouse-tie jej skarede nove prsia stali na nase stare koruny 5 ci 3 miliony? uz nepamatam, jedno z toho... zlati nasi odbornici co tu mame! je to na maslu ked cloveku hentak zicia telo !