Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

baby a livka uz neinformuje ked da niekto nove foto do galerky.ja som jej posielala a ani neviem,kedy ich nahodila.

ska

skusila si ten framykoin?

tanda

kokoruna

no mna to caka o 10 dni.. ja som z toho mala tiez obavy, a teraz to lutujem.. mam sice len 24 (teda budem mat v apr.), no uz som to mohla mat daaaavno za sebou a netrapit sa kvoli tomu tolko rokov..

barbora10

mihai

si ma potesila,lebo mi prides taka uprimna.a inak kamaratka pozerala tvoje prska,lebo bude mat take iste implantaty aj velkost aj znacku,tak chcela vidiet a bola nadsena,ze ak budu aj jej tak vyzerat,tak by bola rada.a mala si vybrat ci chce rez cez dvorec,alebo zo spodu prska a rozhodla sa cez dvorec,lebo na tvojich videla,ze za par mesiacov nie je ani stopy po reze.skoda len,ze nerobia aj anatomicke cez pazuchy,lebo ja uz nema skoro ani stopy po jazvicke.ale ked je dobre urobena praca,tak je to vsade na oko neviditelne.

kokoruna

tanda

ďakujem! Vela pozitívych ohlasov som počula, škoda, že KE sú tak ďaleko. Ale tie ceny sú podobné aj v BA, nie? Ty už to máš za sebou? Ako sa cítiš? Možno si to tu už písala ale trvalo by mi veeeela času než by som si to všetko prečítala. Ja stále premýšlam, neviem či do toho ísť. Strašne sa bojim :( strachoprt :)

tanda

kokoruna

operacia 970
anesteza 200
implantaty: 950-nagor impleo 330 okruhle VP
podprsenka specialna : 55
spolu 2175 EUR

+ 70 predoperacne

kosice chirmed

kokoruna

baby prosím Vás možete mi napísať koľko ste zaplatili za nové prsia??? Myslím so všetkým. Aby som vedela koľko peniažkov potrebujem. Díííky moc všetkým !