Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kokoruna

barbora10

to je dobrá cena. A kedy si bola na opke? Vieš mi niekeho doporučiť v BA? Inak tie ružové plavky sú úžasné, ešte mať do nich krásne prska a hotovo :) juuuuj

kokoruna

martinka54

tak teda to vyjde na dosť ale keďže máš aj tú modeláciu....

stále si hovorim, že už to prežilo toľko dievčat, prežijem to aj ja.Ale bojim sa:( A ani neviem, ktorého dokt. si vybrať.

kokoruna

tanda

no ja budem mať v apríli 22 ale celý život sa trápim s tým, ako vyzerajú moje prsia. Teraz sa k tomu veľkému kroku odhodlávam. Len aj peniaze hrajú veľkú rolu. Vieš mi dať tip na nejakého lekára v BA?

martinka54

barbora
pozerala som tie plavocky a nevedela by som si fakt vybrat. neviem aku stranku si pozerala, ale ja tu ich originalnu. uz nech mam nove prska a idem na nakupy

martinka54

kokoruna
mna to vyjde na 3100eur, ale ja mam aj s modelaciou a zmensovat mi bude trochu dvorce.
neboj sa odhodlat, kazda to tu prezila. ja sa tiez bojim a ako sa mi to blizi ani nehovorim. niekedy ani vecer nemozem spavat ako nad tym rozmyslam. uz nech mam potom, lebo pridem do blazninca.

martinka54

della
drzim ti palce
hlavne hned pis ako tam bolo a nezabudni na nic. som zvedava ako to tam bude, na personal proste na vsetko

martinka54

ska
a mala si to dobre zahojene?lebo ja ked som sa doktora pytala na taketo veci, tak mi povedal, ze tam nesmu byt ani chrasticky, aby si to mohla natierat

barbora10

nechce mi tam dat ten link.ale su to vsetko plavky Victoria Secret.jedny krajsie ako druhe.

-odkaz odstránený-