Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

dorunka

prve dni som nebola schopna nic okrem lezania a prejst sa po byte.odporucam prvy tyzden si zaobstarat niekoho,kto ti pomoze.po tyzdni som bola schopna uz aj obed uvarit,ale pravdupovediac nemala som este dost sil.aj po tom tyzdni si dost slaba,ale ked treba vela veci sa uz da zvladnut.tyzden urcite kludovy rezim.

lienkaBB

Ahojte hladam niekoho kto mi pomoze ,zabudla som heslo do albumov v rajce net Livaa.Uz su to 2roky co som si tam davala fotky a neviem sa tam dostat lebo som zabudla heslo.dakujem

barbora10

kokoruna

keby ti mam ja poradit doktora,tak jednoznacne Červena(vlastne skusenosti)cez vikendy operuje aj v pezinku,ale konzultacie robi iba v BB,takze neviem ci ti to vyhovovalo.ale keby si mam vybrat spomedzi doktorov v BA,tak urcite Hederu.

Dorunka

Ahojte,
mám na vás ešte jednu otázočku :)
Aké boli prvé dni po opke? Boli ste schopné niećo robiť okrem ležania, sedenia a chodenia? Napr.uvariť, postarať sa aspoň z časti o domácnosť , alebo niekam ísť.
Už sa mi to blíži tak sa musím pripraviť na to čo ma čaká..neviem si ani náhodou predstaviť že by som len ležala a nič..