Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

bodynka
nehanbi saaa :) ! ja som sa uz napokon nie. som si vies co vravela ? tak, bud sa budem hanbit teraz parkrat pred lekarmi a pred operacnou salou, alebo do konca zivota kazdy den s tou mojou plochou hrudou, pri kazdom nakupe siat a pri kazdom sexe si budem zelat mat prsia. a pomohlo mi to..

bodynka

ahojte
della ma opku joooj super!
Prisiel mi mejl od sagax ze za konzultaciu sa neplati. Tak mam moznost ist na prvu konzultaciu kedze je to tu par ulic odomna. ze co povedia.. Ale ja sa tak nejak bojim, hanbim. Neviem co mam povedat:( A zajtra uz uvidime ci nam to nejak vide s peniazkami.

laloa556

della

držím palčeky a myslím na teba.. asi sa ti to pomaly blíži, drž sa ;-)

kokoruna
ja som tiež z BA, ale keď si po bábätku budem chcieť dať prská, čo budem chcieť!, tak pôjdem k dr. červenovi.. neviem, mám z neho veľmi dobrý pocit, aj keď som u ňho nebola, ale kočky majú len samé dobré ohlasy, tak niečo na ňom bude ;)

mihai

tsssssssssss, mali by nam uz ti lekari platit za reklamu, taky Cerven tu ma fanklub, pekne mu tam posielame babenky, a ved tiez aj inym :))))))))))))))))))))))))))

mihai

kokoruna skus na konzultacku Hederu v Interkliniku, je to bezplatne.

a Barbora,
ake ma kamoska miery prosim ta, ak mozes napisat ? dakujem

mihai

kokoruna

INTERKLINIK. viem ze som mala jeden z tych drahsich zakrokov, ale nelutujem to.

barbora10

jej tak to ma velmi tesi ze niekoho moj pripad takto povzbudil pred opkou ! ze drzim palce kamoske, potom daj vediet ako dopadla :) neprihlasi sa sem, neda fotky potom ? :) lebo aj mna by zaujimal jej vysledok potom...
akurat som sa dnes divala rano, asi spravim nove fotky tento tyzden, ze co tie jazvy robia. su zas lepsie na tom. ale stale velmi tvrde, aj ked nie uz tak ako predtym. hlavne to vnutorne sitie, vnutorna jazvy, ked to stlacim, velmi tvrde. aj ich mam trosku take vystupene tie jazvicky. ale nie tkanivo jazvy, ale vravim-to vnutri je take akoby napuchnute pod nimi, take pasy... neviem ci na to tlakovu masaz, resp na to obcas pritlacit, neviete niektora ??????????????? je tu este vlastne nejaka baba co jej vkladali cez dvorec bez upravy co by mi poradila ? na omlazeni nieco baby pisali o tom, mne doki nevravel lebo vtedy som neriesila este taky detail na kontrole a dalsiu mam mat v lete. za taku vec tam skor nepojdem... mne je to aj nechutne si vobec stlacat, stale mam nejaky blok sa v tom tak "sparat", chapete...

modlivka

Ahojte, ja som presne 4 mesiace po operácii, pod val 250ml, fovi základ bol smiešny, 70B tak, tak...oi opke 70C, teraz stále nodím tú smiešnu , ktorú som po oerácii vyfasovala, alebo má Schieser 70C, športovú,čo síce spraví dekolt, ale cítim sa stiesnene, kúpila som di jednu "herku 75B, strále z nej však nemám dobrý pocit, včera so si kúpoila v lamarc 75C!, úplne perfektne mi sadla...tak je to asi dosť individuálne...minulý týždeň som mala super last moment do Caribiku, ale proste nemám plavky, skúsila som dva športové obchody...kde nič...tu nič...aj napriek pokazenej dovolenke...máte skúsenosti, že sa ešte zmenšia po 4-mesiacoch? Ok, a šport: navyše tie bubmamárbe jazvy...som z nich dosť ročarovaná...a cítite si aj bočné okraje kapsuly?

barbora10

kokoruna

to bude najlepsie,ked nakuknes do galerky.je tam vela fotiek prs od roznych doktorov.posli mail s fotkami tvojich prs na e.uhrinova@gmail.com a livka ti posle heslo do galerky.

tanda

kokoruna

no podla mna by si mala poslat foto do galerky, aby si si aj ty mohla pozriet fotky.. a podla toho sa rozhodnes, pri kazdej fotke je aj meno doktora, velkost, typ a znacka impl. .. no z BA asi najskor Trska, neviem.. to je skor otazka na baby z Ba..