Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

jaaaj ty mas doma take daco a nas sa tu pytas ! :p skor on by nam mohiol odkazat nejake rady na nase zadky :D teda aspon moj, uboziatko pudingove :)

jamimili

To nie terener nie,moj muz je trner ako hovado ,ma rit tvrdsiu ako ja .-)))dokonca aj mnesiu.-))No ved nieco poriesim a dam vediet..musim ist varit tak zatial baby .papa a Della drz sa .-)))

mihai

jasne vydrz :)

inac, neviem ci je rotoped to prave na zostihlenie. spevnenie isto, ale stehien, nie zadku. mne z toho tak narastli svayl ze som prestala. ale zas mam v pohode brucho :) aj ked na foto v galerke som nafuknuta, hihi. neobjednas si trenera ? ten ti spravi plan na mieru a budes tip top spokojna. ja si cvicim svoje co mi nakazali, radit vobec neviem.

jamimili

Mas pravdu mesiac este vydrzim :-)))len sme vcera isli okolo a videla som ich tam auta ako su pekne oprete a len bicykluju,tak ma to napadlo ked uz ani s detmi nechodim von,ani doma nic nerobim:-)))

mihai

jammili

aj mne zilky hrali, som sa bala ze budem lekvar po tych tyzdnoch :p fakt som necvicila nic. a potom bicykel, ale ja sa na nom prevazne nedrzim ale sedim rovno, robi mi to pevne brucho. odbornik nie som, radit ti sa neodvazim. co mne lekar povedal je, ze nema sa cvicit nic. a dovod je logicky-prehrievas tym telo ako celok, aj ked zrovna nenamahas prsne svaly, prehrievas organizmus a aj tie svaly. a telo ma byt v klude. povedal mi ze ak mi chyba pohyb, mam sa ist prejst :)))) nechaj este cvicenie, potom zaberies a zamakas, nech si nieco neprizenies, hm ?

jamimili

Hmmmm Mihai neva:-)))len v juni sa vydavam a chcela som zhodit zo zadku a stehien:-)))-teda ani nie zhodit ako spevnit...Mihai porad cviky ktore mozem:-)))citala som ze si cvicila:-)))

mihai

jamimili

presne na bycikel som sa pytala ja a nemoze sa to aj ked som vravela ze budem neopreta.. kolko si po ? mne to dovolil cca po 6tich tyzdnoch.

jamimili

Baby moje zlate dnes idem na stichy:-))tesim sa na sprchu...niketo sa pytal na dr v bratislave aj ustav lek.kometiky je super,primar Guba...cena 2800:-)))..konzultacia bezplatne:-)))..aj hedera je dobry......niketo s aeste pytal na domacnoct...mne este pomaha muz.vysavat,umyvat zem,dvihat tazke,umyvat hrnce..ostatne zvladam sama...umyt riad a malickosti,on sa boji aby sa mi neposunuli....Ozja chcem ist dotoho relax centra cvicit na ten bicykel kde si opreta myslite ze sa to bude dat ???...pridam aj nove fotky.-))

bodynka

ja mam s toho nervy lebo dopredu viem ze tam sa dat operovat nechcem,, len chcem vediet este nazor aj ineho lekara ako marsalov . A tak preto..
A bojim sa ze tam nebude dobry pristup, jedna tu pisala ze jej kamoska sa odtial zvrtla na opetku a odisla.. ale kedze je to zadara chcem to skusit.