Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

no baby hovorite o chudnuti... tak ja som po opke pribrala tri kila :(((((( uz by som aj mohla zacat cvicit,ale do fitka nemam kedy,hold tri deti mam doma a tak neviem co stym... doma nemam ziadne stroje na cvicenie :/

wendy1

dnes bola della na opke? jaj,tak snad jej do dobre dopadlo vsetko :)

jamimili,este pockaj s cvicenim a ved pod svadobnymi satami aj tak nieje vidiet ani zadok ani stehna ;) a inak ty si nic neplatila za konzultacku? lebo ja som u neho platila 20eur! ci potom ti to odratal?

wendy1

ska tu som tu :)

Mihai a ostatne babulky! mam super spravu! :))) to moje "mrtve" lave prsko v sobotu vecer zacalo ozivat :))))))))))) huraaaaa!
Mihai tusim presne v tom case ako asi aj tebe :) teda este je to take slabe,ale uz citim bradavku! zatial len bolest,ale to viem,ze prejde.. Juuuj,ja sa tak tesim :)

ska38

Ahojte kočky,
Barborka10,
bola som osobne,mam si to osetrovat Betadine,ziaden Framykoin.Aj mi to prelepili.Prvykrat som aj soferovala.Pomalicky,dodrzala som aj 50km/h, co sa mne nestava!Okrem mna dnes volala Dr aj kočka co spadla.
Tak kočky,co sme po OP,davajme si pozor a hlavne teraz,ked su nase cesty a chodniky tak pekne ocistene/sneh+lad/!
Jamimili, s tym cvicenim by som este pockala.Si len 2tyzdne po OP.Mna tiez taha behavat,no ja skor ako po 3 mesiacoch po OP urcite nezacnem.
Laloa556,Dr.Cerven ma skvely pristup.Precitaj si EVU/feb/,tam ma velmi pekny clanok a vidno ze je odbornik a ma profesionalny vztah k praci.
Mihai,
Dr.Červeň je už značka medzi plastickymi chirurgami!Nevsimla si si?!Kto Ta operoval?V galerke mas len,ze kde.
Wendy1,Bellinka,ako sa mate?Vy si uz uzivate prsicka a na nas ste zabudli?!Ninuska13,Mata16
ako sa citite?

mihai

jamimili,

ked ides dnes za dokim, nespytas sa ho plz co by poradil na tie tvrde jazvy co som spominala ? teda.. ak si toto precitas kym pojdes, ak nezabudnes a ak sa ti to bude zdat ok.. dik :)

barbora

ked 75A, to bude tiez taka utla baba, ze ? to len take chodime na silikony, ziadna co je pevnejsia ? :)

barbora10

a baby este som sa chcela spytat,ci nechodi niektora z vas na lymfodrenaze?niekto si to chvali,ze to pomaha na celulitidu.viem,ze na to chodia baby po plastike prs.

barbora10

miha

kamaratka ake ma miery tak to neviem,ale podprsenku nosi 75/A.vravela som jej aby sa sem prihlasila na forum,ze sa tu vela dozvie,lebo sa vsetko vypytuje mna.ale ona nema cas na nic a na toto uz duplom.

jamimili

No on cvici pomaly od 7 rokov, a to ma uz 33,trenuje box ale aj v tomto sa trosku vyzna:-))ale vies ked mi on radi ja nepocuvam:-))))