Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

ska

aj sa v nej lepsie citim.prska su v nej tak napevno.aj ked nieco upratujem,alebo robim,tak sa v nej dobre citim.myslela som si,ze ake bude super,ked ju uz budem moct vymenit aj za inu,ale este si ju pekne neham.je mi v nej lepsie.

ska38

Mihai,presne.Mozno za par rokov budu do schranky vhadzovat letaky so silikonmi a akciami.Ako teraz letaky do schranok.Jeden chirurg - jeden letak ako kazdy obchod ma svoj.Alebo valentinska a vianocna akcia.A skoncime na bildboardoch,lebo mozno uz 80 percent zien bude mat silikony...a chirurgovia nebudu mat co skraslovat,hehe
Barborka10,
si si ju oblubila,ze?Ja ked som ju prala a bola bez nej 3hodky, uz som bola nesvoja.tak som si na nu zvykla.

BarbieOne1

No teraz v zime je clovek taky pozakryvany, ale v lete mi mozno nebude vadit, ze si musim kupovat vacsie veci a nebude vidiet akoby som mala o 10 kg viac:-).. inak hrozne sa tesim az si pojdem kupit new plavky..

ska38

ty sa ako citis?

ja sa mam uz uplne fit, semtam ma prska bolia, ale uz to nejako ani nevnimam, zvykla som si..
dnes mam prvy krat normal podprdu, taku volnejsiu, lebo mi uz liezli na nervy veci ku krku.. neverili by ste, ale normalne, ze mi chyba ta "eroticka" podprda:-)) citim sa taka akoby moc volna a citim, ze mi nestahuje nic prska a trochu bolia...

barbora10

ska

pytam sa preto,lebo ja som si dnes dala na seba taku obycajnu,perfektne sadla na prvykrat.ale po pol hodine som sa prezliekla naspat do specialnej.uz som si na nu zvykla.

mihai

ska

to s reklamou som povedala ako vtip. ci myslis ze po tom, co mam za sebou operaciu a niekolko mesiacov na tomto fore-ked uz nic ine, tak neviem ze Cerven je znamy a renomovany chirurg ?

okrem toho ten vtip je aj pravda. tym, ze si tu radime a posielame sa navzajom na konzultacky im dohadzujeme ksefty. ci je niekto znamy alebo neznamy s tym vobec nic nema ze je to tak. tak som sa na tom zasmiala, ze fungujeme ako vyborne putace a reklama.

ska38

Barbora10,
tak mne tato speci podprda nevadi.Urcite ju budem nosit 6tyzdnov.A potom mozno len na noc.Mne Dr povedal, ze po 3 tyzdnoch si mozem kupit novu podprsenku,ale ze ma nesmie okostica tlacit na prsia.Zatial prelepujem jazvu,ked budem ok,tak mozno buduci tyzden vybehnem na nakupy.Asi si rezervujem jednu kabinku,lebo urcite vyskusam par desiatok podprseniek,kym jedna sadne.hehe
Kočky asi vedia o com hovorim, no mna to este len caka.

barbora10

ska

do kedy budes nosit speci podprdu?uz si si aj kupila nejaku obycajnu nevystuzenu s kosticami?doktor to tak kazal po 3 tyzdnoch.