Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

barbora10
že ? :) ach jaj. bolo to takeee super tie dni. ked si odmyslim pooperacnu bolest :) asi sa to uz nezopakuje lebo aj keby si raz dam, teoreticky, tie vacsie, uz by to nebolo to ze wow, ja mam prsia :)))

Barbie

nemyslis nahodou dvorce? ci bradavky mas fakt jednu vacsiu a ednu druhu ? niekedy to tu baby pletu a dvorce nazvu bradavky tak sa preto pytam...

barbora10

mihai

to iste som minule vravela priatelovi,ze zavidim kamaratke,lebo ju to este len caka.ja zboznujem pocit,ked sa na nieco strasne tesim.stale som o tom premyslala a nedockavo cakala,kedy to uz bude.a poslednu noc som ani nezaspala:-)

barbora10

mihalicka

dobre ze si napisala,ze si mam objednat mensie.strasne sa mi jedny pacia,ale bojim sa aby potom sedeli.neviem ci S,alebo M.predtym som nosila S,tak neviem ake cislo bude dobre teraz.a nevies ci niekde v rakusku sa nedaju kupit?v marci sa tam chystam,tak neviem ci nepockam.inak 350 mam aj ja a tiez od Červena,tak sa tes,budes ich mat pekne spravene.

BarbieOne1

bratislava

kedy mas termin? 11.2 alebo 11.3? raz si napisala tak, potom tak:-)

ja som doktorke pisala v pondelok, ze ci mi najde nejaky termin po 14tom, dovtedy musim byt v praci a vecer mi napisala, ze este prideluju terminy, tak mi da vediet..

s prskami som spokojna.. i ked sa mi obvodcez prsia moc nezvacsil iba o par cm, ale su hlavne vyplnene zo spodu, to mi chybalo a opticky posobia dost velko:-)
az mam kazdy den pri obliekani nervy:-) lebo vacsie prska pridavaju opricky aj na vahe, teda aspon mne:-(.. uz neposobim tak chudo ako predtym:-((.. no co uz.., mozno je to len zvyk s ktorym som zila mnoho rokov a teraz sa moje telo zmenilo a o par mesiacov sa budem vnimat inak.., ale teraz ma to dost sere, az niekedy nadavam, ze mohli byt mensie:-))
ale co sa tyka mojej hanblivosti pri intimnych veciach, tak je prec:-).. zas toto je neskutocny pocit, moct sa normalne vyzliect a nehanbit sa:-) aj moj priatel je nimi nadseny a furt ich obkukava:-)) su velmi pekne..

slubila som nove foto, ale potom som nejako na to zabudla:-(.. a teraz mam v praci vsetkych kolegov, tak fotky pridam az ked budem sama:-) (net mam len v praci:-()

no a skoro by som zabudla.. vsimla som si, ze jednu bradavku mam trochu vacsiu a druhu mensiu.. je to vidiet, iba ked sa clovek poriadne zadiva.. pozrela som si foto pred a mala som take prska aj predtym, takze sa s tym asi nic neda robit iba operacne.. a bradavky si rozrezat nenecham:-), lebo mi to nejako obzvlast nevadi..

jazvy mam uplne ok, som 5 tyzdnov po op., trochu su zacervenane, ale kedze ich nieje skoro vobec vidiet, iba ked si nadvihnem prsko, tak som velmi spokojna:-)

mihai

baby takaaa som zvedava ake prska bude mat ta Della ! :) a aj vy ostatne co caka opka !!! velmi vam drzim palce. aj vam trosku zavidim, asi sa vam to zda cudne :) lebo to cakanie ma nieco do seba, potom pride totiz ta chvilka ked sa uvidite s novym telom a to bude take kraaaaasne, dala by som si ten pocit znova :) ono kupa pradla naozaj moze byt problem potom troska, no ale nie su to mile starosti? :) mimochodom mne sa predvcerom zadaril jeden korzetik, sadol presne, je to 75C. mam aj plavky uz, tie jedine sa mi kupili lahucko, ved bikinky, trojuholnicky, co je na tom takze kupit. teste sa na opku a nepremyslajte nad moznymi komplikaciami, uzivajte si ze budete coskoro kočky !

mihalicka

Barbora10

budem mať 350 ml a dr. Červeň. ;-).
Plavky od VS sú úžasné, ale treba dávať pozor pri objednávaní oni sú o ničo väčšie. Ja som si objednávala veľkosť S, čo bežne nosím ale plavky veru mohli byť aj XS. Inak sú úžasné aj materiál aj vzhľadovo. Odporúčam.

barbora10

mihalicka

a ty ides do akej velkosti?a ku komu?uz si to iste pisala,ale uz som zabudla.no a mne veru nie su ani jedny plavky co som doma mala dobre.ja som taky maniak na plavky,takze ma to trosku aj mrzi,ze uz ich nebudem moct nosit,ale zase sa tesim na nakup novych.a co hovoris na plavky VS,pisala si ze ich mas,tak sa pytam,bo by som si jedny chcela objednat.bola si s nimi spokojna?

bratislava

barbie, kedy ides na ten nos? stretneme sa tam? ja mam termin 11.3...mas uz nove fotky? ako sa maju prska? si spokojna??

bratislava

martinka,mihalicka
ano, to je super,ze je nas tu viac cakateliek, lebo presne tak to je, ako pisete, kazdy den zaspavam a zobudzam sa s myslienkami na to, co ak, a ci predsa a ako...to cakanie je hrozne. cim dlhsie to trva, tym viac pochybnosti... idem do tych 280 ml. prajem vsetkym krasny den