bratislava
kedy mas termin? 11.2 alebo 11.3? raz si napisala tak, potom tak:-)
ja som doktorke pisala v pondelok, ze ci mi najde nejaky termin po 14tom, dovtedy musim byt v praci a vecer mi napisala, ze este prideluju terminy, tak mi da vediet..
s prskami som spokojna.. i ked sa mi obvodcez prsia moc nezvacsil iba o par cm, ale su hlavne vyplnene zo spodu, to mi chybalo a opticky posobia dost velko:-)
az mam kazdy den pri obliekani nervy:-) lebo vacsie prska pridavaju opricky aj na vahe, teda aspon mne:-(.. uz neposobim tak chudo ako predtym:-((.. no co uz.., mozno je to len zvyk s ktorym som zila mnoho rokov a teraz sa moje telo zmenilo a o par mesiacov sa budem vnimat inak.., ale teraz ma to dost sere, az niekedy nadavam, ze mohli byt mensie:-))
ale co sa tyka mojej hanblivosti pri intimnych veciach, tak je prec:-).. zas toto je neskutocny pocit, moct sa normalne vyzliect a nehanbit sa:-) aj moj priatel je nimi nadseny a furt ich obkukava:-)) su velmi pekne..
slubila som nove foto, ale potom som nejako na to zabudla:-(.. a teraz mam v praci vsetkych kolegov, tak fotky pridam az ked budem sama:-) (net mam len v praci:-()
no a skoro by som zabudla.. vsimla som si, ze jednu bradavku mam trochu vacsiu a druhu mensiu.. je to vidiet, iba ked sa clovek poriadne zadiva.. pozrela som si foto pred a mala som take prska aj predtym, takze sa s tym asi nic neda robit iba operacne.. a bradavky si rozrezat nenecham:-), lebo mi to nejako obzvlast nevadi..
jazvy mam uplne ok, som 5 tyzdnov po op., trochu su zacervenane, ale kedze ich nieje skoro vobec vidiet, iba ked si nadvihnem prsko, tak som velmi spokojna:-)