Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

1mica1

mihai
ja si tiez necitim lavu bradavku,mozem ju stlacit total silno a nic,predtym mi ani nestala,ale to sa uz zlepsilo:-) Chcem sa ta spytat ci ti reagovali dvorce napr.ked ti bolo zima,lebo mne nereaguju,tak by som chcela vediet ci sa aj to upravi.Dakujem:-)

barbora10

babulky dobre rano.

ska

neboj natieraj tym cim doktor kazal,ono sa to zahoji.len ma mrzi,ze sa ti to horsie hoji.uz nech to mas v poriadku.

jamimili

urcite este pockaj s cvicenim.svadobne saty budu nozky zakrivat a aj tak ti bude kazdy inde pozerat:-)je lepsie pockat tych 6 tyzdnov.na strankach plastickej chirurgie je vela bab co pisu,ze zacali skoro cvicit a teraz maju komplikacie.

Wendy

super,ze sa ti vracia citlivost.uvidis,reopku nebude treba.a inak po druhom babatku pojdem aj ja do vacsich.raz za par rokov,ale to je este daleko.teraz som spokojna,ale potom raz...

bellinka

tvoje prska v plavkach,tak to musi byt krasny pohlad.mne sa pacia velke prsia.a inak mrkni plavky Victoria Secret,tam najdes krasne plavky.na mimibazare sa daju objednat.

mihai

jamimili

nevadi :) ale pridavam sa k babam co tu vravia ze by este pockali s cvicenim. aj ked ti to doki dovolil, predsa, nepockas ? istota je istota...

mihai

ska

vobec nerozumiem tvojej otazke, co ci som si nevsimla o Cervenovi?
mna operoval Hedera. vidis, nemam to tam napisane? poprisom Livku ked budem posielat fotky aby to doplnila ...
ta baba co spadla, co s tym ma? to padla rovno na to? ohhhh, velmi smutne :(

WENDYYYY
velmi sa tesim z tvojej novinky ! :D supeer !!!! pocuj, mozno budeme vazne o par mesiacov s citlivostou ako predtym a mozno aj s tym bonusom, ze to bude eset "lepsie" citlive ;))))) paradaa. aj poklepkavas ? ja stale ee.

laloa556

ska
áno, čítala som ho, perfektný článok!! pripadá mi veľmi ľudský a je vidieť, že neberie ohľad na seba, ale predovšetkým na pacientky, a to sa mi páči.. :-)

bellinka

ska :
ahooj neboj ja vas stale sledujem a citam nenecham si nic ujst v pripade potreby poradim....
citim sa skvele prsicka si uzivam aj ked este je to onicom ked musime chodit naobliekany , uz nech je aspon jar a leto ani nehovorim , snazim sa akurat zohnat si plavky ale nejak sa mi nedari...