Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

Dobre rano.
vcera som povedala svojej fin. por. moj plan. ta sa tvarila. Museli sme hladat nejaku alternativu aby nemusela svojej nadriadenej vraviet ze na co chcem pozicku xixi.
Noo ale este teda neviem co sa vymysli. Mozno dnes zavolam do toho sagaxu a objednam sa na konzultaciu. .. joj...
Tak a bezim do prace. paa

mihalicka

Bratislava, Martinka 54,

aj tak idete obe ešte skorej ako ja. Tuším idem ako posledná, :-( mám termín 20.3. Ale teda už vydržím, len je to moc času na premýšľanie o volovinách typu ,,čo ak". Ešte 46 dní mám ja do dňa D.

Ska,

super, že mastička od lekára pomohla, už nech je to všetko na jedničku zahojené.
Mne asi jedinej šport chýbať nebude, lebo necivčím nijako. :-) A na plávanie bude do leta akurát čas sa zotaviť. Na kúpu podprseniek som zvedavá aj ja, že či bude potom problém, ale dúfam že nie. Plavky mám z minulého roka, tiež VS a keďže sú také so širokými trojuholníkami hore push - upkovými, mali by bať dobré aj po opke. Uvidíme.

martinka54

bratislava
della napise az zajtra, lebo ma dvojdnovy pobyt ako ja, tak sa tesim co napise a co ma caka.
nerob si z toho datumu tazku hlavu, ja idem tiez 8 alebo 15 marca, mozme sa utesovat spolu nech nam to skor prejde. uz aby sme boli po opke, lebo pridem o nervy, niekedy mam taky strach, hlavne teraz ked som mala menzes, ze na co som sa dala, ale tuzba mat opat krasne prsia je silnejsia.

bratislava

dievcata bola som dnes u doktorky a konecne mam aj ja termin. 11.2. to je ale fakt na nervy-toto cakanie :-(
della
ako si to zvladla? napis uz konecne!!!

bellinka

Baby pisali ste ze niektore veci musite mat vecsie ano suhlasim aj ked ja som predtym nosila 34 alebo S a stale aj nadalej nosim co som velmi prekvapena ale je pravda zalezi na strihu...
inac ja mam teraz s tymi 450ml implantatmi 90cm obvod cez prsia takze mam teraz ideal a to som si myslela ze budem mat velke prsia , takze ich mam idealne ha ha

martinka54

ja si ho davam robit kazdy rok, lebo mam extra suchu pokozku a nevydrzi mi. vzdy sa kazdy cuduje a nechape, ze chodim stale