Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

veru, v tejto veci je asi rozumnejsie a istejsie nechat telo v pokoji. schudnutie nestoji za komplikacie. viete ja som v tomto taka prisna a konzervativna lebo mam v zivej pamati ako vyzerali prsia tej kamosky co to prehanala-podotykam ze beznymi cinnostami-si ublizila. je vyse 4mes. po opke a velke starosti stale, velke. ja sa teraz vyskieram, lebo uz je na to cas. aj tak sa setrim v istych veciach. stale volant netocim jednou rukou ako predtym a tak. jednicku casto radim dvoma, mam uz na to tagy grif.. baby, pomalicky pomaly po tej opke. ked tie svaly podrazdite, ono sa vam to moze odrazit a mat nasledky aj neskor, ked uz by ste si mysleli ze ste to vyliecili... tym, ze nieco neboli a zda sa ze uz je ok, sa neriadte v zmysle ze-uz mozem zacvicit. tot moj nazor, riadte sa svojim rozumom, len vam aj takyto ponukam na vyvazenie velkych hrrrrrrr emocii do aktivity a cvicenia.. v dobrom. aj minule som sa tu nerozculila v zlom. keby ccem niekomu zle tak napisem ze "jasneee uz to musi byt natolkko ok ze steper a rotoped to zvladne, chodte do toho." tej mojej kamoske vylieza silikon, na to myslim.

wendy1

barbie to sa ti len zda,lebo si bola zvyknuta na plochu hrud. a tricka myslim,ze budes mat stale 36. aj ja mam a to mam väcsie implose a to som tucko oproti tebe! ;) asi len niektore veci na zapinanie mozno budes mat 38. ale zalezi na strihu..

inak ja by som pockala s cvicenim radsej az dva mesiace.. radsej chodievajte co najviac peso,ale cvicenie je dost riziko.. stoji zato pockat par tyzdnov. nebojte sa,do leta snad nejako zhodime tie kila navyse,co sa nam vyskytli pri lenoseni po opke :D ;)

wendy1

mihai dakujem aj tebe,ze sa so mnou tesis! :) a vsetkym!!

no poklepkavam :D lebo vidim,ze to ma vyznam :) ale uz to poklepkavanie boli,ale nevadi. a tiez dufam v ten bonus. prava bradavka je viac citliva ako pred opkou,je to super :)

1mica1 neboj! aj tebe sa vrati,len poklepkavaj po prsku prstami!! a mne tiez nereagoval dvorec na chlad. po case len vrchna cast a teraz uz cely dvorec,ale nie vzdy.. zato pravy dvorec sa scvrkava stale,aj ked mi zima nieje :DDD no zlaty je :D ;)

BarbieOne1

Ahojte kocky..

Po akej dobe mozem zacat cvicit? mam 5 tyzdnov po opke a uz mi to fakt vadi:-(..
Mohla by som napr. ist aspon na steper?

Inak vcera som sa taaak "sklamala":-)) isla som do obchodu, ze si kupim bundu. Predtym som nosila velkost 36 a teraz mi je 36 male:-( koly prskam.. takze vrchne oblec. musim 38 a nohavice 36.. hruza malo co mi normal sedi..
Netusila som, ze vacsie prska pridavaju tak na celkovom vyzore, vyzeram taka vacsia celkovo akoby som mala o 10kg viac:-((

1mica1

barbora:-) len som bola zvedava a album nemam...mam to robene cez dvorce aj so zmensovanim dvorcov,ale aj tak sa mi zdaju velke este,pred tyzdnom mi vyberali stichy- skor to bola taka nit-bolo to dost neprijemne a doki mi povedal,ze si to mam prelepovat este,lebo sa mi to moze roztiahnut...

mihai-som 7 tyz.po opke a zatial nepanikarim :-) som rada,ze sa to po case zlepsi,aj wendy to prajem,ze sa konecne tesi dobrej zmene:-)

barbora10

ska

a co ti este vlastne doktor povedal?inak je vsetko v poriadku?a to ti mokva len ta jedne jazvicka,alebo obe?takze je dobre davat betadine,ked sa nieco take stane?

mihai

mica

kolko si po opke ? trpezlivost. neboj. dovod na paniku bude ak po takom polroku sa stale nic neudeje a to sa snad nestane. vydrz, my s Wendy sme dokazmi ze cas to zlepsi :)

mihai

1mica1

vies co, aby som bola uprimna, neviem ci mi reagovali na chlad od zaciatku. snad mesiac som bola tak, ze som to nesledovala. najskor polepena, potom prelepena cez dvorce a hlavne stale v ten stahovacke, vobec som sa tym nezaoberala tak neviem. ale ked uz som chodila rozlepena a cekovala kazdu chvilku ze co a ako, tak reagovali, nepamatam si ze by som sa nad tym pozastavovala... ale chlad necitim ako taky, len dvorce reaguju ale bez pocitu chladu. aj bradavky. vidite, to som sem zabudla napisat. ale verim ze sa to spravi. :p