veru, v tejto veci je asi rozumnejsie a istejsie nechat telo v pokoji. schudnutie nestoji za komplikacie. viete ja som v tomto taka prisna a konzervativna lebo mam v zivej pamati ako vyzerali prsia tej kamosky co to prehanala-podotykam ze beznymi cinnostami-si ublizila. je vyse 4mes. po opke a velke starosti stale, velke. ja sa teraz vyskieram, lebo uz je na to cas. aj tak sa setrim v istych veciach. stale volant netocim jednou rukou ako predtym a tak. jednicku casto radim dvoma, mam uz na to tagy grif.. baby, pomalicky pomaly po tej opke. ked tie svaly podrazdite, ono sa vam to moze odrazit a mat nasledky aj neskor, ked uz by ste si mysleli ze ste to vyliecili... tym, ze nieco neboli a zda sa ze uz je ok, sa neriadte v zmysle ze-uz mozem zacvicit. tot moj nazor, riadte sa svojim rozumom, len vam aj takyto ponukam na vyvazenie velkych hrrrrrrr emocii do aktivity a cvicenia.. v dobrom. aj minule som sa tu nerozculila v zlom. keby ccem niekomu zle tak napisem ze "jasneee uz to musi byt natolkko ok ze steper a rotoped to zvladne, chodte do toho." tej mojej kamoske vylieza silikon, na to myslim.