Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jamimili

Konecne som sa osprchovala.-)))inak oprala som podprdu a dala od kamosku 75/C je mi dobar ale hrozne neprijemny pocit mam ked ju teraz mam na sebe.

ska38

Ahojte kočky,
Barborka10,
uz je to lepsie.Len na jednej jazve som mala asi 1cm,uz to nemokva.Ten Betadine pomaha.Jazvy sa hojili dobre,len na tomto kusku to bolo ine uz par dni po OP.Predtym tam bola chrasticka a ten pas mi to odieral.Dr povedal, ze sa s tym nestretol.
Mihai,to som len konstatovala,ked si pisala,ze im robime reklamu.
BarbieOne1,
ej ale sa uz citis super, ze myslis na cvicenie.Baby na omlazeni pisu, ze minimalne 3 mesiace bez sportu.
Aj ja by som uz rada zacala aspon behavat,ale ako pise Mihai a ma pravdu,ze ked nieco neboli neznamena,ze sme uz v poriadku a nemoze sa nic stat.Ale som rada, ze si uz fit.Vsak som mala s tebou bojovat.

bodynka

barbie neboj vsetko iste nebudes mat teraz velkosti 38. Ja mam kosielky aj 34 a ked som si mega vypchala podprdu zapla som to, ale mam aj kosielku ktoru teraz ledva zapnem xixi.
Vsetko je vselijak site.
ale inak tiez som sa obavala ze ked si dam trojky kopu veci neobleciem.

BarbieOne1

to je 5metrov odomna:-).. kolko ti to vydrzi? mas aj obocko?

nemozes mi nahodou poslat foto, ze ako to vyzera?:-))

PS: pre vsetkych aby nenadavali, ze sa tu rozobera nieco ine, toto je moja posledna otazka pre jamimili:-)

jamimili

Vie ona je jedna s najlesich v ba,uplne jej doverujem a viem ze ak nahodou mi nechyti farba alebo hocico ine vzyd mi to opravi-zadara:-))

BarbieOne1

jamimili

idem kuk..

aj ja uz strasne dlho chcem ist obocko, ale aj linky by som si dala:-))), len idem cca za 2 tyzdne na nos, tak neviem ci mam ist na toto predtym alebo potom.. ale asi potom..

kde si bola, kolko ta to stalo a si spokojna?

jamimili

Barbie vcera sme to rozoberali:-))kuk dve tri strany dozadu:-)))...akurat som sa vratila s tetovania hornych linike:-))sakra aky neprijemny pocit na ociach:-(