Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarbieOne1

mihai

no toto by sme mohli rozoberat do nekonecna:-)) mne pery napicha dr. ked mi daju dole vsetky leukoplasty z nosa ( je mi uplne nedno co kto hovori, hlavne kamosky i ked sa to nezda vedia byt mnoho krat zavistlive, preto hovoria, ze naco, mas to dobre atd.. zazila som to aj pri prsiach a bola z nich doslova sklamana), ale dam si to len na rok, al. dva.. potom uvidim..

jediny clovek, ktory mi najviac pomahal po op. a podporoval bola moja mamka:-)) sranda ze?:-)
ma 58rokov, v zivote nebola na nijakom takomto zakroku a predsa sa vie vzit do mojej situacie..

uz som aj ja ticho..:-))))

1mica1

wendy to bolo mile o tom tvojom pravom dvorci :-) Vidis,to ma nenapadlo si poklepavat po prse,aby nastalo zlepsenie.Budem to robit a uvidim.Ale ja vas tu stale citam a vidim,ze zlepsenie sa dostavi po case,lebo aj ty aj mihai ste mali podobny problem,takze sa nestresujem kvoli tomu :-)

mihai

Barbie
ani ja nevidim nic zle na takychto upravach. konecne sa citim ako zena. vsetko sa zlepsilo. neviem to ani opisat ake to je ked sa vyzleciem a doslova sa mozem predvadzat pred frajerom. ale ved asi to chapete tie co ste na tom boli podobne.

planujem uz pery, nasi aj kamosky dve mi povedali ze mi sibe. od nasich to chapem, kamosky ma prekvapili. nechcem pery kacice, tak neviem co riesia. ale toto som nepatri, aby mi admin nedal ban, uz som ticho o tom.

BarbieOne1

mihai

z toho si nic nerob.. asi takym 20% zenam velmi zalezi na sebe, je to hlavne dosledu toho, ze vsade v mediach prezentuju hlavne dokonalost..
uz aj mnoho muzov preto hlada "dokonalost", pretoze si myslia, ze to je spravne.. (samozrejme najdu sa aj taky, ktorym na tom nezalezi)..

napr. ja.. cely zivot som snivala o tom, ze budem uspesna a ked zarobim tak si dam spravit, prsia nos atd..
teraz na to mam, tak si plnim svoje sny:-) a hlavne odstranujem komplexy(veci, ktore mi na mne vadili).
(ale ako odstranim to, ze vyzeram o 10kg vacsia, teda sa tak citim teraz, este neviem:-))))))))

nech si hovori kto chce co chce, ja budem radsej cela umela, ako skareda, tucna, plocha atd:-)) baba, ktora cely zivot len preplace, ze nema chlapa a hanbi sa ist aj normalne do spolocnosti..

mihai

mas pravdu. su chlapi s vysokymi narokmi, ale mne sa pravidelne stava ze mam na seba vacsie naroky nez oni na zenu a divam sa velmi kritickyna veci, na kt. oni hladia ze su super. spat k teme-tak je to aj s tymito novymi prsiami. cim dalej sa s nimi zzivam a uz nehladam tak silno nedokonalosti anm nich. lebo som bola, ak sa pamatate uplne crazy. mala som nove prsia a nebola som ze huraaa nieco mam, ale ze jeeeezis, to ake ich mam. a to je zle. statne baby co to beriete rozumnejsie :)

BarbieOne1

mihai

mas pravdu.. aj to tak beriem..
no na fotkach je to viac vidiet ako v skutocnosti:-( nechapem..

mi zeny sme neskutocne:-) chceme byt zvacsa dokonale a mat veci dokonale ako to len ide:-)), preto obcas riesime aj veci, ktore si chlap nevsimne, ani keby ho panvicou po hlave poriadne niekto udrel:-))

mihai

Barbie
tak ked je to vidno len ked sa clovek poriadne zadiva, trub na to :) aj ja to tak mam a nevadi mi to. viem o tom odkedy mi to pri merani povedal lekar :DD chlapovi kym neukazes doslova co myslis, obvykle nic nevidi, tak co :p korekcie vzdy prinasaju jazvy, ked to neni nejake vazne zretelne, tak nech :)