Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

1mica1

mihai
hmm,zaujimave to svrbenie.No ja musim zaklopkat ťuk,ťuk,ze nemam ziadne problemy po a ani nijake zvlastne "vystrelky"mojich prs,samozrejme,ked si odmyslim tu necitlivost,ale inak nic
zelam to kazdej z nas,vsetko bez komplikacii

mihai

mica

presne tak to asi bude, ze poklepkavanie to urychli, ci dokonbca privola. teraz sa citim az hlupo ze som to nerobievala, mozno uz by som bola dost fit... mozno to dnes doma aj spravim, ak zas nezabudnem.
to svrbenie je jak za trest. uplne sialene svrbenie vnutri. si to vtedy tak stlacim a pomagam ale nic to nepomaha, samo to vzdy potom prejde.

1mica1

mihai tak da sa to aj tak "vysvetlit",ze ked nepoklepavas,tak sa citlivost vrati neskor ako ked poklepavas.To poklepavanie to trosku urychli :-) A moze sa stat,ze sa to napr.uz nikdy nevrati,ci pokl.al.nie?To by bolo smutne....To s tym fant.svrbenim,musi byt neprijemne,ked si to nemozes poskrabat,brrr

mihai

mica
nepoklepkavam veru. ale vracia sa. bradavky uz citia dotyky a tak, akurat na pravom mam stale zvrch smerom do stredu necitlivu oblast, kt. mava to "fantomove svrbenie". necitim si ju ale svrbi ma, neviem to vysvetlit. poskriabem, nulovy efekt, iba co je to neprijemne. podla mna ma svrbi vnutorna jazva pretoze zreje, co je normalne. ale je to uz akoby menej necitlive, aj ked je to necitlive :)
chce to cas. a poklepkavanie :)

mihai

Barbie

aj ja ta podporujem ! :) mne sice nos netreba ale keby, jasne ze si ho dam. pocuj, nezalozime si tu temu kde by sme potom mohli prebrat ako ti dopadli pery a nostek ? ved aj tieto baby co su tu bud o nej vediet, mozu tam ist, len aby sme to tu nespamovali a nebol pruser, hm ?

1mica1

skus to poklepavania, malo by to zaberat. ja som sice leniva vos ale wendy to pomaha, isto to nie je na skodu ked sa to tym prekrvuje. u mna vcera opat prislo to neznesitelne svrbenie co sa neda poskriabat, juj.

mihalicka

Barbora10,

neviem, či a kde v Rakúsku by si zohnala plavočky, ja som kupovala na nete.

Martina54

no asi sme tu posledné trio čakateliek. A já tá najposlednejšia :-(.

Ste sa nejako rozplastikovali :-))) Ja si chcem tento mesiac po 15 - tom zavolať a objednať už imploše, nech mám dušu na mieste.

jamimili

Baby moj si normalne nevie na to zvyknut,tak zvlastne na to pozeral:-(...ale ked som mu to ukazala v normalnej podprde aspon sa pozrel bez toho zvlastneho pohladu..vravi ze si musi zvyknut...aj na obocko si zvykal.Dufam ze to bude lepsie......Moj stary sa raz vyjadril ze ok plastika a pod...len zas treba nieco aj ine pre seba robit..nie byt pekna len vdaka tomu ze si to mozes kupit alebo dat urobit.-)))