Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

bratislava

ano aj mne to nasi vraveli a myslim si to.

to s tym cakanim pochopis ked budes ako my nejaky cas po opke ze co tym myslime :) ale chapem ta aj ja som bola NEDOCKAVA.

jasne ze sa zmeni, bude to super. mozno ty si vyberies podprdy lahko. aj ja s viem, ale rovno take sexy kusky co chcem byvaju nesadnuce, ale ved da sa to. predtym som ledva zohnala lebo som nemala co do nich, teraz je to aspon prijemna starost.

bratislava

mihai
s tym svrbenim to bude ozaj asi tak, ako hovoris, lebo mne nasi vzdy hovorili, ked som bola mala, ze tie jazvy ked ma svrbia, tak sa hoja. tak neviem, ale ostalo mi to a to iste hovorim aj ja mojim detom. stastna si, ked ta len svrbi a neboli. to je podla mna super.
barbie
11.3.

baby teda ja nechapem, ako nam mozete zavidiet toto cakanie. ja si stale myslim, keby som tak teraz mohla spravit zimny spanok ako medved a zobudit sa az v lete aj s prsiami...ja sa tak nehorazne bojim, ze za ten mesiac mi tu z toho este asi cvokne :-(
a ako je to s tymi podprdami? citam, ze tu mate problemy napasovat prska do podprseniek, tak teda to ja som dufala, ze potom uz konecne budem moct kupit vsetko, co sa mi paci, a vyzera to tak, ze sa vela nezmeni??

mihai

mica

ano, je to taka nic moc vec :) ale vydrzim. niekoho v jazve picha, boli a neviem co, tak mna svrbi. hodnotim to ako pozitivnu vec ze teda pracuje a nejak sa tam vo vnutri tie moje tkaniva organizuju po novom :) keby svrbenie bol jedniny "problem", tfuj tfuj, nech je teda tak :) prave si narcisticky cumim do vystrihu, tak mi to stoji za to :)))

1mica1

mihai
a vies,ze presne to ma potom napadlo:-))ze nieco moze prist aj neskor....ale pthuj,pthuj,nech sa mi to zdaleka vyhyba

a to tvoje svrbenie keby som mala ja tak sa zblaznim,lebo take veci neznasam(ved kto ano),zvlast,ke to musis "pretrpiet" bez skrabkania:-)

mihai

mica

to je super ze to mas tak. ja som tiez nic speci nemala, okrem tej nechutnej voskovej koze okolo rezov. toto svrbenie zacalo cca po 3 mesiacoch, tak vyckaj, veci sa deju aj neskor :) inac prave ma to svrbi zas. a mam vystrih tak sa toho nemozem ani dotknut nech tam nemam flak alebo co cerveny.