Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

della

vitaj ! plne ta chapem, ze bolest a nalada na bode mrazu. to sa zlepsiiiiiiiiiii !!!! najhorsie uz budes mat za sebou ! to prve dni su na odstrel, potom to ide uz rychlo :) aj si si uz videla prska ??? no co vravis, ake su ????

della

..chrbát ma bolí ako keby ma niekto zbil s velkou palicou...ešteže mi ho manžel masiruje...ked mi vytiahol tie dreny-šípalo to jak svinaa, ešte stale mam bandaž až dnes večer ju máme dat dolu...

..noo čo by som este.... napísala....sestričky v šnope nič moc, na izbe som ležala s jednou 20r. kočkou...a obe sme sa zhodli, že ochota z ich strany nič moc, ked sme si pytali nieco od bolesti - mali pripomienky typu "musite vydržat, čo ste chceli to mate"...asi len 2 sestričky boli ok, dr. Trška je ok, za 2 tyždne idem na kontrolu..

..na prsiach citim len tlak a trocha ma sem-tam zaštipu tie ranky z drenov

bellinka

Tanda , ja som 8yzdnov po op a bola som predvcerom akurat prvykrat v aquaparku s malym a super , bez problemov aj som kvoli tomu volala doktorovi ci uz mozem a povedal ze samozrejme kludne..skusala som aj plavat ale to ti ten sval este nedovoli ked mas implant.pod svalom , takze som sa len tak clapkala vo vode...

inac bolo tam kopec mamiciek s detickami a mali tazke pohlady na nma velmi tazkeeee :o))))))))

della

Ahoooooojte

tak už som tu, včera ma pustili domov ale nevladala som ...nič

...no kočeny poviem Vám je to pekelne "kurevská bolest"...sorry za vyraz ale nenapada ma nic lepšie na prirovnanie..

božeee mala som z Vás pocit, že to až tak nebolí...viem každa znaša bolest inak..

mihai

ninuska je to normalne. strasne vela cudnych veci je normalnych po opke :) necitis take pnutie a napnutie pri chodzi ? ja som to mala tak. ze ked som presla kusok, kazdy naraz pri kazdom kroku som citila v prsiach, akoby sa mi tie svaly zmrstovali a stlacali ten implos. no preslo to.

BarbieOne1

bodynka

no akurat nemam v mob. ziadne take foto v tricku(ale cez vik zariadim).., ale dnes poslem aspon v podprde.. super mi sadla 75D haluz(lepsie mi sedia nez 80B).. ale zalezi vzdy od strihu podprdy..

84nika

tanda
ja som isla ca. po 9-tich tyzdnoch, ale ked más zahojené jazvy tak po siestich uz podla mna mozes, ale iba tak relaxacne, plávat este rozhodne nie :-)

bodynka

barbie prosim hod nejake foto kde si cela a v tricku chcem vediet ci naozaj vyzeras objemnejsia celkovo alebo si to len namyslas.

tanda

baby co ste uz po.. chcem sa opytat, kedy po op. by som mohla ist na nejaky wellness, sauna, bazen a tak? je to mozne uz po tych siestich tyzdnoch? dik..

ninuska13

barbie
to si vymyslela dobre s tou novou temou.Hned vam tam pisnem lebo aj mna to caka...
wendi
to je super,ze sa ti to lepsi.Gratulujem!Aj mne sa dnes trosku ta neposlusna bradavka postavila.Sice este nie uplne,ale potesilo ma to.Len jedno prsko mam stale vyssie a druhe nizsie,tak dufam ze sa mi aj to cim skor upravi....Este stale su take nehybne :(
ska38
Moja ako sa mas?Jazvicka uz v pohode?Prska posluchaju?Ja som este trosku ubolena,ale fungujem.Sice este nie uplne ale snazim sa...
Baby
stale citim v prsiach take bolestive pnutie a raz mam prska pekne makke a potom ma rozbolia a uplne stvrdnu.Je to normalne?Mala ste to niektora?Som 3 tyzdne po opke...