Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

84nika

della
moja to tak velmi ta bolí, a ja som myslela ze ked budes mat implose pod zlazou ako ja, tak ani nebudes mat bolesti, ked ti ani sval nemuseli narezat. Ale neboj, este pár dní a bude to ok. Ten kasel som aj ja mala po narkóze, bleee, a to skoro 2 týzdne aj.
bellinka
hehe maminy závideli v aquaci co :DD, minule aj ja som bola tu v aquaparku u nás a uz mojmu priatelovi bolo trapne ze hlavne zeny mi pozerajú na prsia. Ale je to dobry a hlavne taký "provokatívny" pocit :))

1mica1

della,grarulujem
ak ti to pomoze ja ti mozem napisat o tych stichoch,lebo aj ja som to mala cez dvorce a aj mi ich zmensovali a tiez som si myslela,ze to budu take vstrebatelne,ale neboli.Vytahovali mi ich az na nejaky 4 tyzden,najskor tie male a tie velke "zauzlene" az na 6ty tyzden.tie male som vobec necitila,ale tie velke "trosku" aj by som povedala,ze dost stipali,bolo to take neprijemne.Ale zase plati,ze kazdy to ma inak:-)

BarbieOne1

della

juj super si to vystihla s tou pekelnou bolestou:-).. preto som rada, ze som po op. nemala pristup na net, lebo co by som napisala by mozno vsetkych odstrasilo:-))

tiez som mala strasne opuchnute brucho:-( po op. bolo to vdaka narkoze, lebo pri narkoze ti do tela daju strasne vela tekutin a par dni trva, kym ich telo vyluci.. mala som aj po op o 3,5 viac, skoro ma porazilo ked som sa postavila na vahu:-)) ale za par dni tie kila isli dole, bola to len voda..
a tiez som mala chrchlavy kasel.. bolo to strasne, lebo som ani poriadne nemohla dychat, vsetkoma bolelo aj pri rozpravani..

neboj, za par dni bude lepsie!!!! potom si povies, stalo to za to!!!

BarbieOne1

poslala som new fotky do galerky.. aj 2 v tricku(rychlo som sa cvakla na wc:-)), v rolakovych trickach si nepripadam vobec velko:-), len v ramienkovych:-(, lebo nemam tenucky pas a nejako zvlastne ma to zvacsuje teraz.. take foto poslem neskor..

della

MIhai - Belinka

..díky, prska som si videla na chvilu včera rano ked mi dr. daval dolu dreny, troška som zdvihla hlavu...no ani neviem ake su...len tie bradavky som si všimla...a dr. hovoril, ze ma aj modriny..ale že už bude len lepšie - no len kedy nastane ten zlom...bože

dostala som antibiotika dalacin a od bolesti flector..

..take mam nadute brucho a pritom som skoro 3 dni nic nejedla..vôbec neviem čím to je..možno i tými infúziami....ruky som mala opuchnute....tie grcy sa tam nedali moc jest a ani chut som nemala...

..ozaj tiez ste mali taky chrchlavy kasel po narkoze??..jooj to bolo hrozne...bože nechcem sa stale stazovat, aby som neodradila kočky, čo ich to este len čaka....

Belinka

...ty si ina hrdinka :-)ist na 3 den do lietadla...ja som ledva sadla do auta...teba som si stale davala za priklad

Wendy

super, tešim sa s tebou, je fajn, že už to zacinas pomaly citit

Mihai
mala si dlho bandaz na podprde??...ja si ju mám dat už dnes vecer dolu..
..vieš coho sa bojím, ked bude z bradaviek vytahovat stichy....myslela som, že tam davaju tie čo sa vstrebaju...

BarbieOne1

poslala som new fotky do galerky.. aj 2 v tricku(rychlo som sa cvakla na wc:-)), v rolakovych trickach si nepripadam vobec velko:-), len v ramienkovych:-(, lebo nemam tenucky pas a nejako zvlastne ma to zvacsuje teraz.. take foto poslem neskor..

bratislava

della
no konecne!!! kde si bola tak dlho?!!
gratulujem!!! ;-)
to ozaj tak boli?? boze, to ma caka?? ake mas prska? aky je to pocit? videla si to uz ? ako dlho trva ta neznesitelna bolest?

mihai

bellinka

:)))) super, viem si tie pohlady zivo predstavit :))) haah. a predstav si este kolkym zenskym zdvihneme mandle ked pride leto a vsetky co sme tu sa vydame do ulic s novymi dekoltami :p dobre ze pohlady nezabijaju, bolo by po nas :)