Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

bratislava
jasne ze je to rozdiel. na bellinke svietia uplne ze umele velke, ale aj napr. moje svietia, aj ked inak. su krasne plne, pevne, to proste je ine nez normal. su zeny s peknymi vlastnymi ale bud su "vycarovane" push upkou a boh vie co baba skryva v podprde napchate aby tak vypadali velakrat, alebo urcite nie su pevne a tak pekne... toto je proste take pekne ze to laka oci. je to ine. silikony lahko vyniknu, aj moje oci take zeny zvykli lakat a zavidela som im ze wow maju prachy na to, boli to pre mna takeherecky co to mali.

bellinka

della , som rada ze si sa utesovala mojim letenim lietadlom na 3.den...ked to zhodnotim tak som uplne bez problemov 1,5hod bola na letisku , letela som 45min a este cesta 20min autom a nemala som absolutne naozaj ziadnu bolest a nic podobne , ale ked zhodnotim moj pooperacny stav mna naozaj nic nebolelo.....bodaj by ste to tak mali vsetky kočky :o))

bellinka

Bratislava, mysleli sme to tak s tym ocumovanim ze na mna tie mamicky tak zavistlivo a niektore smutne pozerali , ale niektore mozno aj ze fuj ta ma jake otrasne silikonove prsia lebo su fakt bomby a neprehliadnes to u mna, je to naozaj uplne ine ako prirodzene prsia , proste ti ludia aj par chlapov tam bolo tak normalne im oci isli vypadnut este stale je to take tabu pre narod mat take ceciska ako baby v casopisoch :o)))
ale hlavne je ze ja sa tesim a som stastna

barbora10

bratislava

je vela zien,ktore zavidia aj uplne drobnosti a nie to este,ked ma zena pekne velke prsia.ja som tiez pred tym pozerala na dievcata,ktore mali pekne prska a v duchu zavidela,ze aj ja by som take chcela.a niektore zeny su strasne zavistlive aj napriek tomu,ze su same pekne.urcite si vies predstavit zenu svelkymi peknymi prsiami na kupku v plavkach a tie pohlady zien.chlap sa pozera,lebo sa mu prsia pacia,ale zena sa pozera,lebo zavidi a chcela by mat tiez take.

barbora10

della

aj ja som na stvrty den citila,ze je to uz ovela lepsie.vlastne kazdym dnom to bolo o zdibik lepsie.ten tyzden je najhorsi,ale potom je to uz dobre.a opatrne s tabletkami od bolesti,tie styri az pat dni ich brat uplne staci.ja som si davala tabletku hlavne na noc,vtedy to je najhorsie,lebo sa nehybes.a rano som myslela ze to snad ani neprestane,ale potom som sa trosku poprechadzala a hned bolo lepsie.uvidis,za par dni si na bolest ani nespomenies.

laloa556

jeeej della, supeer, gratulujem k novým prskám ;o) tá bolesť raz musí prejsť, nebooj, bude to "coby dup" :-) znesieš niekoľko dní bolesti, ale potom koľko rokov budeš mať také úúúžasné prská ;-) prajem ti, aby ti to rýchlo ubehlo všetko!

bratislava

no super. uz sa tesim:-( taketo bolesti:-(( a ako je to s tym kaslom? ved tu niekto pisal, ze kasel aj kychnutie hrozne boli po OP. to vy ste normalne kaslali???
a baby ja nechapem, ako to myslite s tym, ze baby na vas pozeraju, lebo mate prsia. vedd väcsina bab prsia ma, tak preco by mali pozerat na vas, ze aj vy mate, ved to je normalne, ci?? neviem, nerozumiem tomu celkom.ale ked sa pozriem naokolo, kazda jedna zena(okrem mna) prsia ma. tak preco by som sa mala na kazdu nejako zvlast pozerat, ze jeeej, co to ma... no neviem, asi som blbec,ale nechapem:-(

mihai

della

pozri, kazda to znasame inac, kazda sme ina, mame inak nastavene telo. ja som bola uplne odpisana po opke. zlom prichadza tak na ten 4ty den. bandaze? co tym myslis ? ja som mala len leukopklasy vsade vselijak a podprdu. po tyzdni sli leukoplasty dole a uz som mala len prelepene dvorce.
stychov sa neboj, ani som nevedela ze mi ich vyberaju. nic to nebolo :) a nekaslala som, ale tak ma bolelo hrdlo !!! ani hlas som najskor dobre nemala. mnesa ulavilo ked mi vybrali dreny. uz som nemala potom tabl. od bolesti-po 4 dnoch. iba ked som vela chodila som si supla liek. keby nemam dreny mozno by ma to tak nebolelo, neviem. neviem to posudit. ale spoliehaj sa na to ze vo vseobecnosti v priemere po 4 dnoch su aj take pripady ako ty a ja dost na tom lepsie.

barbora10

della

aj ja ti gratulujem.neboj,vsetko zvladnes a za par dni ani nebudes vediet,ze ta nieco bolelo.ja som 24 dni od operacie,ale uz som aj na bolest zabudla.isla by som do toho znovu.a prska su ake?ono sa to este zmeni,ale zatial si s tvarom spokojna?drzim palceky a skoro posli nove foto.