Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

barbora
ved to, nazory sa roznia mne to ale zakazal za tie zblednute miesta, vies. mozno keby ich nemam, nezakaze mi to na pol roka? na omlazeni baby pisali ako tam boli velmi skoro, ak sa mi to zdalo chore, tusim po 3 tyzdnoch ci ako. 7tyzdnov by sa dalo ked nema mica to co ja som mala. aleaj tak je to podla mna zle, ze takto skoro opalovat jazvu, akukolvek, aj ja robim kravinu.

mihai

mica :)

zlata :) ked si to prelepis, urcite mozes. len ako sa to opali? vies, aby si tam nemala nejake stvorceky obdlznicky... tiez som nad vselicim spekulovala ze ako ist, lebo opalenie od plaviek by ma zabilo. na nic som neprisla tak som nesla asi skoro 3 mesiace :D viem o babe co bola po dvoch mesiacoch a ze v pohode. jaidem aj dnes aj zajtra pojdem, veselo na 12 minut v turbe. ci radim dobre ked sama toto robim... :/ v tomto asi ee :/ keby su nejake take kruhove leukoplastiky co by sa dali na dvorce.. lenze to musi byt aj kusok okolo dvorca a zas sa to len opali.. neviem ako mas tie jazvy, mozno by sa dalo ist uz aj bez prelepenia na skusku ze co to spravi? takych 5 minutiek ?

barbora10

mica

prepac,ze ti odpovedam aj ja,viem,ze si sa pytala mihai,ale mojej kamaratke doktor dovolil chodit do solarka po 8 tyzdnoch,ale kazal jej este jazvy prelepovat.

1mica1

mihai
tzy vies vzdy tak dobre poradit,co myslis,mozem ist po 7tyzdnoch do solarka?Samozrejme s prelepenymi jazvami na dvorcoch,chcem pomalicky zacat a neviem ci to nie je skoro.Dakujem

barbora10

a inak baby mne ked sa nieco na niekom paci,tak sa pozeram.ja som raz bola na kupku a vedla sa opalovala nadherna babenka s velkymi peknymi prsiami.stale som na nu nenapadne pozerala,aby si nic nevsimla nacapila som na oci okuliare a cumela dalej.jednoducho som od nej nemohla oci odlepit.nemusim byt ani chlap,ale po jej prsiach som uplne slintala.ved ked sa mi raz nieco nepaci,tak sa pozriem raz a poviem si tak to nie a uz si to nevsimam,ale ked sa mi nieco paci,tak sa obzriem aj sto krat.co je pekne treba obdivovat.

barbora10

dorunka

hlavu hore a treba mysliet iba na pekne veci.ja som sa tiez takymito hlupostami zatazovala a zbitocne.no a v den operacie,ked som mala byt co najviac nervozna,zo mna akoby vsetok strach opadol.najviac som mala strach z narkozy,ale prislo mi to akoby som bola uspata nejakych 10 minut.vsetko dobre dopadne a budes sa tesit z novych ciculdov.

Dorunka

Ahojte baby..

della gratulujem, máš to už aj ty za sebou..

Caymen no ako si na tom ty? Ideš v sobotu? Ako Ti dopadli výsledky?

Ja už mám internistu za sebou, výsledky mám skvelé, ale strašne sa bojím! Baby, ale strašne!!! Až chvílkami uvažujem či sa mám na to dať..

martinka54

della
tak uz si tu. chvalabohu, ze si v poriadku, uz som sa o teba bala. takze hovoris, ze sestricky su tak blbe, to mi ani nehovor, myslela som, ze napises nieco pozitivne a si zober, ze mi kolko platime. a tie dreny moc boleli, ked ti ich vyberali? kolko trvala ti opka, tie tri hodiny ako vraveli?

84nika

bratislava
ale nie kazdá zena má pekný dekolt, a jasné ze si dám naschvál také plavky aby co najviac videli moje prsia. xixi :)) A inac aj ja si vsimnem zeny kt. majú bud krásnu postavu al. pekné velké prsia, len na väcsine vidís tú ziarlivost.