Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

tanda
tak to nechapem, iba maly implantat? je teda pravda, ze ja mam aj modelaciu trosku, ale ja dostanem 405 vys.p. alebo 435 extra vys.p.

tanda

no neviem, ci sa to dlhsie hoji, alebo tak.. proste aky je v tom rozdiel.. vacsinou cez dvorce davaju v tedy, ked robia aj upravu.. ja upravu nepotrebujem, no videla som baby co mali vkladane cez dvorce a vobec im nevidno jazvy- priklad mihai.. a vlastne o to mi ide, aby mi nebolo vidno jazvy..

a toto mi odpisala jezovitova:
Dobrý deń,vloženie implantátu z rezu na dolnom okraji dvorca zanecháva skutočne veľmi pekne zhojené jazvičky.No takouto cestou sa dá vložiť implantát len pod žľazu,čo môže byť do budúcna nevýhoda/kapsulárna kontrahtura/.Implantát tiež nemôže byť príliš veľký.
Cirkulárny rez okolo dvorca už nie je taký výhodný na vzhľad jazvy.
Z prehybu kože pod prsníkmi sa dá implantát zaviesť pod žľazu aj pod sval a implantát môže byť aj väčší.
Výborný je tiež prístup z oblasti pazuchy .Aj odtiaľ sa dá implantát vložiť pod sval.No ak nechceme mať väčší rez,tiež je vhodný radšej menší implantát.

tanda

martinka54

no asi ano.. bolo mi to divne, lebo na 99% viem, ze mihai ma cez dvorce pod sval.. chcela som len vediet, v com su vyhody, alebo nevyhody, no vela mi teda neporadila.. opytam sa na to svoho dok., no uz asi len pred op.

jamimili

Baby ma otazku,mam rovnake implantaty ale to prave prso ma stale hore vacsia po akej dobe sa to upravi???nepaci sa mi to:-((

barbora10

tanda

z oblasti dvorcov sa da vlozit implantat aj pod sval.aj kamaratka to tak bude mat.neviem preco ti jezovitova odpisala,ze to nejde.citala som si to na stranke plastickej chirurgie,ale ja viem,ze sa dava aj pod sval cez dvorce.

1mica1

barbora,prave naopak,rada si vypocujem viac nazorov :-)
mihai-no ja mam take tenucke jazvy a su v pohode,"nestrajkuju",pekne sa hoja.Uz som o tom premyslala,ze ako si to prelepit a vystrihla som leukoplast tak dookruhla,ved ten kusok co je to prelep.aj na prse mi az tak vadit nebude.A ty veselo chodis ako pises a nemas komplikacie,takze je to v poriadku:-) No tak skusim ist prelepena a uvidim,co to spravi.Bez by som sa bala.Dakujem za rady,baby :-)

tanda

della
gratulujem.. :)

mihai

ty mas impl. pod svalom, alebo zlazou? chcela som vediet aky rozdiel je pri zavedeni impl. cez podprs. ryhu a cez dvorec a jezovitova mi odpisala, ze cez dvorec sa da vlozit len pod zlazu.. a mne sa zdalo, ze ty mas pod sval..

dorunka

nic sa neboj, zvladneme to.. ja som bola vcera na predoperacnych a uz som si celu op. radsej zaplatila, aby som si to nahodou nerozmyslela :D