Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

jamimili
bud 405 vys.p. alebo 435 extra vys.p. a antomicke. lenze ja mam skoro stvorky a bude mi aj uberat, neviem co z toho vznikne. chcem plne 5-tky, preto som pisala, ze som iny pripad, lebo vacsinou tu baby maju male a ovisnute alebo nemaju ziadne prska. necham sa prekvapit co z toho vznikne

martinka54

tak to budes mat fajn. bellinka je moj vzor, len nakoniec som sa rozhodla pre tie anatomy, lebo ja som trosku iny pripad ako vy

martinka54

tak to budes mat fajn. bellinka je moj vzor, len nakoniec som sa rozhodla pre tie anatomy, lebo ja som trosku iny pripad ako vy

tanda

martinka54

no nevadi.. uvidim, co mi na to povie moj doki... ona bola zatial jedina, co mi odpisala a ak mam byt uprimna, tak jej praca sa mi aj tak vobec nepaci..