Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

okrem toho, co som videla Jezovitovej fotky co robila, su skarede. tie prsia su jak placky, bradavky dole, zvrchu taky jak keby "briezok" strmy az bradavke vytvara... a kopec modrin a otlacenin na jej fotkach !!!! idem najst just link !!!

mihai

babule,
sorry asi budem zas hnusna aleee... Jezivotova chybala an vyucovani na lekarskej fakulte, ked sa preberalo kam sa odkial da vlozit implos, ze sa da aj pod sval cez dvorec ??? :D som chodiaci priklad ze sa to da, prekvap ju, TANDA a napis jej ze taka zena zije :DDD viac tomu nemam co :)))))

prave som vysla zo solarecka pred chvilkou. pohoda. MICA, mas to super premyslene, pekn zalep, chod, daj vediet dojmy ;)