Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

ved to :( neboj sa dobre mi trcia pologule ked dam podprdu. a bez nej, v niektorych uhloch uplne. ked tak blbo priberam, do zadku a stehien, hore ani gram !!! otras ! asi nikdy nebudem mat tie iplose cim prekryt :( aspon kym som mlada ne :/

mihai

jamimili
bud si ista ze budu aj maksie aj menej napnute. mne sa tomu ani verit nechcelo kedysi a je to tak-vid moje fotky v galerke. ta mesiac po opke je fakt skareda. tym sa netrap, bude to lepsie. ci sandu, mali by sadnut narovnako, ved mas este skoro po opke... ja len proste nemusim okruhle implose, kolko ludi tolko chuti :)

jamimili

Mne sa tiez zdaju napnute.-((,noved uvidme...s dr. sme to zmenili tesne pred op,mal aj anatomy ale boli moc tvrde a radsej mi odporucil tieto..oni su viac siroke ako vysoke ci tak nejak mi to vravel...no modlim sa nech to splasne ale aj sestricka mi vravela ze este mi sadnu nizsie.

mihai

jamimili
uz ste si mozno vsimli ze som zastanca anatomov u chudych bab... a tymi prides tiez chuducka... moj nazor aj tak nie je podstatny :)))) hlavne ze ty si spokojna s vysledkom :) kazdopadne, tie prsia este budes mat lepsie, pridu mi velmi napnute, to povoli cele este casom. aj ja som to tak mala, budes ich mat prirodzenejsie troska potom. kamaratka mala jedno tiez vyssie. lekat jej vravel ze sa to spravi, nespravilo sa za skoro 5 mesiacov. Wendy ale tusim hedera odporucil taky pas co jej to ma upravit, ak sa nemylim... skus sa spytat jej alebo este lepsie, lekara.
k zene by som nesla ani ja :)

mihai

baby, zabozemoj neviem najst ten link kde boli jej foto co ma odplasili, este ked som sa rozhodovala. snad neskor najdem :)

tanda

suhlasim!

jamimili, nevidim ten link, mas fotky v galerke ? teba robila snad rovno jezovitova ? ups, prestrelila som ak ano...