Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ska38

Ahojte kočky,
Ninuška13,
Ja sa citim dobre.Nadranom mam v prsnych svaloch tiez take pnutie alebo napinanie svalov,vtedy si nadavam ako sa setrim cely den a v noci mi prsne svaly pracuju.Alebo je to tuhnutie,ze lezim bez pohybu?!Jazva o trosku lepsie,ale stale to tam mam.Take biele.
Bellinka,
Tazke pohlady zavisti?A mozno rozmyslali u ktoreho DR si bola.
Della,
Vitaj na druhej strane.Tak to mas za sebou.Gratulujem!
Dorunka,neboj sa.Daj sa na to!
Tanda,perfektne si to urobila, ze aby si si to nerozmyslela.
Martinka54,funguju.Ja som od tej tabletky zaspala.
Mihai,si ma rozosmiala ako Dr chybala v skole...hehe

peta11

Baby ako si aj ja možem pozrieť fotky v galerii? A ako? Teda kde? :-) Ja som ešte len pred operáciou ale ešte neviem ku komu chcem isť. Dik

martinka54

della
neviem ako to mas s tymi stichami, ale ked som bola na konzultacke mi hovoril, ze dava vstrebatelne, jedine vo vynimocnych pripadoch uzlikuje

BarbieOne1

della

ja som ho mala skoro ako balon:-)), ked si kuknes v galerke, tak je to aj tam trochu vidiet, inak mam uplne ploche brucho..
tiez som sa zlakla a aj toho, ze som pribrala, ked som nic nejedla, ale ako som pisala.. za par dni to prejde uvidis.. predsa len ked si to zoberies, tak v narkoze je vela vselijakych latok a aj v infuziach, ktore ti pichali + tolke mnozstvo tekutin.. niekam to musi ist:-))

della

BarbieOne1

..jooj to si mi pomohla...ze si aj ty mala nadute brucho...
..ja som dnes kvoli tomu volala Trškovi...povedal, že je to normalne ale, ale nie v podbrušku ako to mam ja, že ak mi to neprejde mám si zavolat gynekologovi..kedze ja som mala zapal vajecnikov ked mi robili opku,,,ale vraj som nadopovana antibiotikami, že by mi to malo prejst

della

Martinka54
..ešte som zabudla..pytala si sa na tie dreny...ked ich vyberal štipalo to par sekund jak svinaaa....ale preslo...inak je veeeeelmi zlaty....ked ma zacal stlacat...hovorim mu pán doktor ake mate studene ruky...on sa zasmial: noo ved idem zvonka a tam je zima.....a isiel si ich dat pod teplu vodu :-)

della

KOčky všetký Vám dakujem....naozaj

84nika

..mám pod zlazou ale musel mi ju na osminky /ako tortu/ narezat, aby rozlozil ten konicky tvar..vraj ju mam tu zlazu tak tuhuuuu....preto ta bolest

Martinka54

..boze ved ja vlastne ani neviem ake tam mam stichy...na to som sa ho zabudla spytat....ale urcite tam nemam ziadne uzliky...lebo tie bradavky som si videla...
..mrzi ma to, ale fakt tie sestricky nic moc....ale neboj to vydrzis...ved mi nie sme predsa ziadne padavky..

inak baby je mi lepsie oproti ránu.....a to som mala od bolesti flector len o 11.00...a už je pomaly vecer