Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

dorunka

sa mi to zda trochu divne,ze si mas zobrat pyzamo,lebo ja som dostala na klinike koselu na zavezovanie,kedze sa nemozes poriadne ani nadychnut od bolesti.a este k tomu vrch z pyzama,lebo ruky dvihat nemozes a ani ti to bolest nedovoli,takze neviem ako by si si to pyzamo potom vyzliekala,kedze sa oblieka cez hlavu.odporucam si aj na oblecenie zobrat nieco co sa da natiahnut cez nohy,alebo nieco na zips.

Dorunka

Della
ja idem v sobotu..teda mala by som ísť, pokiaľ si to ešte nerozmyslím :)

Inak, to som sa ešte chcela opýtať..Mám si vziať pyžamo, alebo nočnú košeľu, alebo tepláky, alebo čo? :)
Sestrička mi vravela že mi stačí vrch, ale čo tam budem pobehovať hola?

martinka54

della
ci budem mat nohavicky neriesim, len ci mi zaberie ta naladovka a uspavanie. este nikdy som nebola uspata, velmi sa toho bojim. ani nie tak tej bolesti

martinka54

della
ja tam budem tiez dva dni, tak je velka pravdepodobnost, ze ich asi stretnem. nevadi ved oni su tam na to, aby nam pomahali a nie nadavali a vysmievali sa. ja si ich podam, ked mi nieco budu pindat, lebo ja si zato platim. no nie?
s tymi stichmi by som ani ja nevedela. ked som bola na konzultacke mi to vravel, preto ma to zaskocilo.

della

Martinka54

..prisla som na 2.posch. o 10.00...v takej malej izbičke som sa vyzliekla...dostala som koselu

....všetky veci som si musela dat do tasky, ktoru som zamkla do skrinky...zobrala som si svoje pyžamo, telefon, klučik od skrinky a vezmi si nieco na čitanie....uložili ma...tam bola super sestrička, hralo tam radio..prijemna atmosfera..napichla mi infuziu antibiotika....potom prišiel dr. zakreslil ma....pichli mi náladovku a sestrička ma zobrala na sal..Trška jej povedal, že ma môže začat uspávat, že si da bagetu a ide nato...
lahla som si na vyhriate ležadlo...a odvtedy nič neviem...faaakt nic....a fakt mi bolo jedno či mám nohavičky alebo nieee

della

martinka54
..tak to si ma potesila, pripadam si ako taka "trúba" :-), že som sa nato nespytala...ale ako som uz spominala na chvilu som ich videla a žiadne uzliky tam neboli...

...ešte som ti chcela povedat..ohľadne tých sestričiek...2 z nich boli fakt dobre, milé a usmievavé....a možno ty budeš mat štastie, že tie oduté dámy budu mat zrovna voľno :-)....ale my sme sa s nimi nesrali-teda pardon za vyraz....zvonili sme ked sme to potrebovali...v tej chvili je velmi dôležitá aj taka hovadina ako mat dobre zložený vankúš...