Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

84nika

martinka54
a mozno tebe zaberú, hehe, zaujímavé ze v den pred opkou mi nic nebolo som bola uplne kludná a to som uz vtedy musela byt v nemocnici, az som sa cudovala, ale v den OP ráno uz to na mna prislo, lieky som uz dostala hned skoro ráno a este tesne pred opkou.. ale nic. Potom ako mi dávali tú masku na narkózu, sa mi tak potili ruky ze ako som ich mala polozene, museli pod nimi vymenit tie papierové plachticky ci co to boli bo som ich celé premokrila, ze sa sesricky smiali.. Ale stálo to za to, ked sa preberies, sa ti bude zdat ako keby si iba pár minút spala..

barbora10

jamimili

asi si si to zmylila s tym implantatom,lebo ty mas vysoky profil,co znamena vyssi ako sirsi.citala som stranu dozadu a tam si pisla,ze mas implos sirsi ako vyssi,takze to mas naopak.a prska sa ti za par tyzdnov pekne usadia,koza nebude taka napnuta a budu z nich krasne gulky.a s tym jednym,vyssim prskom sa netrap,este je skoro,takze sa ti to casom upravi.a nosis aj stahovaci pas?

barbora10

dorunka

a kde ta bude operovat?v banskej,alebo v pezinku?mna operoval tiez cerven,ale v novamede(BB),ale pyzamo som si teda nosit nemala.

bodynka

della gratulujem... joooj a jak v dobrom zavidiiim
Baby ja zajtra idem na kupko ...( s takou plochou hrudou. Snad tam nik nebude!xixixi
barbie , no este musis poslat foto ze v com sa citis byt objemnejsia.
a inak tvoji kolegovia vedia ze si bola na plastike? zas som nevolala doktorovy ale uz zajtra zavolam urcite. vlastne ja ani neviem ci je tam doktor alebo doktorka.D

Dorunka

Barborka
no mne sa to tiež zdalo čudné. ešte som sa 2x opýtala sestričky či naozaj len vrch a ona že áno..
idem k Červenovi

84nika

martinka54
mne lieky pred opkou vôbec nezaberali, myslím tým náladovku..
jamimili
ked dobre vidím tak si mala aj pred opkou asymetriu, ja som ju mala tiez, neboj, sa ti usadnú a este odpuchnú a po dvoch-troch mesiacoch uz ten rozdiel nebude taký. Ale más ich pekné.