della veeeelka gratulka,ze si to zvladla! :) no verim,ze to boli,asi kazdu to bolelo,hoci jednu viac jednu menej,ale tak prezit sa to da,no nie? ;) uvidis fakt po case,ako aj baby pisu,si povies,stalo to zato a hlavne na tu bolest zabudnes. Mne bolo najlepsie v noci,to som necitila ani malilinku bolest. kdezto baby pisu,ze v noci je to najhorsie. fakt je to indivindy. tebe je ako lepsie? v noci,ked lezis,ci cez den,ked sa hybes? podla toho sa zariad.
jamimili,este je skoro na zavery. pockaj,ale ja ti doporucujem to prsko,ktore mas vyssie zvrchu jemne masirovat! nie silou,ale tak prijemne. ja mam jeden implos zle ulozeny,vyssie a vyzera to tak,ze mi tak aj prirastol :/ akurat dnes som bola u Hederu po ten pas stahovaci. tak sa budem modlit,nech mi implos trosku posunie nizsie. a aj masirujem,aby klesol. a lave zas poklepkavam :D no skusam to dat do poriadku. len neviem,ci nieje uz neskoro. a preto ti radim jemne to vyssie polozene masirovat,aby si vystihla cas,ked to je este mozne ovplyvnit.