Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

1mica1

Dievcata,asi sa Vam tato otazka bude zdat mierne infantilna,ale mozem ist po dvoch mes.od opky na rengen pluc?Totiz mam ist na preventivku a tam posielaju aj na rengen...Aj som rozmyslala,ze naco na preventivku,ked som pred opkou bola na internom,kde mi urobili tie iste testy ako by robili na preventivke a vsetky boli ok.Tak neviem,isli by ste ci je to zbytocne? Poraddte pls

bodynka

Barbie zvecsit nos??:DDDD aj ja by som divne kukala.xix
ja idem so sagaxu to je v Dunajskej Strede sukromna klinika.Mam to tu par ulic odomna tak preto tam . Ale len na konzultaciu.. Operovat sa planujem v Komarne.
No idem, ideme na kupko...

BarbieOne1

bodynka

nemam pod zlazu, ale pod sval..

kam ides na konzultaciu?

ja som tiez bola nervozna, ked som prvy krat dosla do cakarne:-))
isla som na skusku, ze ci tam bude nejaky lekar:-)), otvorila mi sestricka a pyta sa ma, ze co chcem:-), ja ze ci je tam nejaky plast.chir., ona ze a co chcem robit? ja ze zvacsit prsia, pery a nos:-)) kukala asi 1min na mna(tak divne sa zatvarila) a potom povedala, ze nech si sadnem, ze za chvilu dojde dr.:-)))

bodynka

Som zmetkovala ... Ona ze komu sa chcem objednat a ja ze neviem... ona ze ci na gynekologiu..Jaj aha tak :ze na plastiku , odovzdala mi inu sestricku a ona ze na aku konzultaciu a ja ze na plasticku a odpoved mala byt augmentacia... Joooooj

bodynka

barbie a ty mas po zlazu a ake? Tiez uz v tom mam chaos...
no volala sooom a v stredu je tam len doktor ... joj muz... A ta konzultacia bude trvat hodinu a nic sa neplati som sa pre istotu pytala... tak snad neodpadnem v cakarni xixixi

BarbieOne1

inak vcera som bola na kontrole u dr. a povedala, ze lave prsko mam este trochu opuchnute, lebo mi museli na nom aj zlazu narezavat, preto mam este miernu asimetriu.. snad sa to spravi..

a este mi povedala dr, ze si mam cca 10 min denne masirovat prska, aby nevznikla kapsula..

po kolkych dnoch ste si vy zacali masirovat prska?

martinka54

barbora
mi sme sa asi zle pochopili. mne doktor vysvetloval takto, ze ja ho budem mat na vysku a na sirku rovnaky, ale ta vypuklost dopredu je u vysokeho profilu 5cm a u extra vysokeho 6cm. dufam, ze sme to dali na spravnu mieru