Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

1mica ja som bola na rontgene. takze asi to nevadi. ale ked mas snimky z nedavneho obdobia,tak isto nechod,naco sa ozarovat zbytocne!!

jamimili,ten pas konzultuj s lekarom!!! zavolaj Gubovi,ci je to potrebne a ak povie hej,tak ti ho objedna on.. mne ho objednaval Hedera. ale stoji 30eur :P :/ Mna doktor meral a podla toho objednal velkost. ja mam S.

bodynka klud!! Neboj sa konzultacii!! ti doktori na teba nepozeraju ako bezni chlapi! :) takze nemusis sa hanbit. ides predsa na konzultaciu k Mudr. a nie na rande :D fakt sa na teba bude divat odbornymi ocami,nie ocami muza ako takeho. drz sa! :)

jamimili

Brbie posielala som ti ich na mail:-)))a ako masirovat??no ten pas si asi popozeram:-)))...mne moj stary sa vcera letmo na ne pozrel a vravi,nooo pekne ich mas,bal som sa ze budu mensie:-)))..mne sa zdaju velke mensie by som prijala.

jamimili

Barborka diky:-))) kde dostanem ten pas.-))...84nika dakujem..Wendy budem masirovat a ten pas odkial si mozem objednat???...stym viac vysoky ako siroky som to nedopisal tento nagor je viac siroky aj vysoky ako mentor anatom:-))

BarbieOne1

1mica1

vacsinou vsetky vys. maju platnost 3mes... a u rengenov je to aj dlhsie.. nieco sa mi mari, ze aj pol roka. ja som priniesla pred op. rengen pluc, ktory mi robili pred pol rokom a nikto nic nepovedal:-)

tak si myslim, ze je uplne zbytocne, aby si isla este raz na rengen. ak sa da tak si vypytaj snimky pred op.

della

84nika

jasne, že pošlem foto...ale ešte sa nato necitim, dat na par sekun dolu podprdu...možno v nedelu :-)
.inak manželovi sa zdajú maléee :-), klasika chlapi :-)

84nika

1mica1
podla mna mozes, tusím wendy bola tiez hned po opke ked bola chorá, ked sa dobre pamätám
della
tak vela zábavy pri umývaní vlasov ;)) , to jedno prsko ti este klesne, aj ja som mala jedno vyssie ako druhé a aj este tochu aj mám ale to preto lebo aj predtým som mala zbadatelnú asymetriu a to aj cez podprdu. Ale s implosmi to teraz vyzerá inak :) Potom posli foto.

della

wendy

dakujem, už sa cítim lepšie...i ked tato noc bola zase nejaka dlháá :-)
..mne je horšie v noci ako cez den...a stale citim chrbát

som ešte zhrbená...ale už sa skušam narovnavat..aby mi to nezostalo haha :-)

della

Dorunka

ja som mala v papieroch, že si mám vziat pyzamo.....mam len satenove na gombičky, čiže problem nebol dr. mi ho pri kontrolach vyzliekol i obliekol..čiže v pohode..

...je rozdiel, či ideš na kliniku alebo do nemocnice...šnop-je klasicka nemocnica

Martinka54

..ano netreba sa ich bát, ved za dalsí den pobytu si zaplatis 33,5 E
..ja ani neviem, či mi naladovka zabrala...pichla mi ju, šla som este na Wc a hned na sal..ja ani neviem, kedy mi dala masku s narkozou ..neboj nebudeš sa bát budeš želat, aby si tam už ležala - nech to máš rychlo za sebou

..pred 11r. som mala cisarsky, a presne si pamätam...ako mi anesteziolog pozrel zuby, napichol ruku, nasadil masku a citila som sladký vzduch...i ako ma prebudili a povedali, máte syna....teraz neviem NIČ

..ja som si vzala na utorok i tepl. supravu...ale poviem ti, že som bola cely cas v pyžame, bola som rada, že som si umyla zuby a vyčistila plet..lebo neviem ako ostatným kockám, ale mne sa neskutočne mastila...a aj ruky a nohy sa strašne potili....kočka čo ležala so mnou mala presne tie iste príznaky...je to asi aj tymi infuzkami

Mihai
..tou bandažou som myslela další obväz na podprde...mala som ho 4 dni, včera večer som ho mohla dat dolu

Jamimili
ja som ešte len piaty den po a už vidim, že lavé mam hore trocha vyššie..aj dr. hovoril, že musia klesnut dolu...možno je to i tým, že pravou rukou viac pohybujem a prsko klesa...lavu ruku troška zanedbávam...

inak dnes mi manžel umyje vlasy-neviem síce ako sa mu to podarí...ale uz sa velmi teším