Dorunka
ja som mala v papieroch, že si mám vziat pyzamo.....mam len satenove na gombičky, čiže problem nebol dr. mi ho pri kontrolach vyzliekol i obliekol..čiže v pohode..
...je rozdiel, či ideš na kliniku alebo do nemocnice...šnop-je klasicka nemocnica
Martinka54
..ano netreba sa ich bát, ved za dalsí den pobytu si zaplatis 33,5 E
..ja ani neviem, či mi naladovka zabrala...pichla mi ju, šla som este na Wc a hned na sal..ja ani neviem, kedy mi dala masku s narkozou ..neboj nebudeš sa bát budeš želat, aby si tam už ležala - nech to máš rychlo za sebou
..pred 11r. som mala cisarsky, a presne si pamätam...ako mi anesteziolog pozrel zuby, napichol ruku, nasadil masku a citila som sladký vzduch...i ako ma prebudili a povedali, máte syna....teraz neviem NIČ
..ja som si vzala na utorok i tepl. supravu...ale poviem ti, že som bola cely cas v pyžame, bola som rada, že som si umyla zuby a vyčistila plet..lebo neviem ako ostatným kockám, ale mne sa neskutočne mastila...a aj ruky a nohy sa strašne potili....kočka čo ležala so mnou mala presne tie iste príznaky...je to asi aj tymi infuzkami
Mihai
..tou bandažou som myslela další obväz na podprde...mala som ho 4 dni, včera večer som ho mohla dat dolu
Jamimili
ja som ešte len piaty den po a už vidim, že lavé mam hore trocha vyššie..aj dr. hovoril, že musia klesnut dolu...možno je to i tým, že pravou rukou viac pohybujem a prsko klesa...lavu ruku troška zanedbávam...
inak dnes mi manžel umyje vlasy-neviem síce ako sa mu to podarí...ale uz sa velmi teším