Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

vika1983

ja ti ten pas kludne posuniem. v marci ho isto uz nebudem potrebovat. a naco mi bude.Len ci ti sadne velkost,neviem aku mas postavu. aky mas obvod pod prsiami?

della

BarbieOne1

..nie si sama, aj ja vtom mam chaos :-)
..mám 360 ml polytech pod zlazou...

84nika

..umytie vlasov a potom sprška od pása dolu prebehla bez problemov....len ma mierkne "kmásal" pri česaní...haha...ale inak mám užasného manžela...na chvilu sme rozopli podprdu aby ma mokrými servitkami poutieral ...a už sa mu nezdali až také malééé :-)

Iva_

BarbieOne1
prosim ťa v ktorý deň si bola na plastike v ružinove na tej konzultacii keď si išla prvy krat s prsiami? A ešte asi o koľkej si tam prišla na konzultaciu? Dakujem

vika1983

Inac aj ja som sa chcela spytat na ten pas zevraj je dobry aby prsia klesly.Tak sa chcem opytat ci ho nechce niektora s vas predat ak ho viac nepotrebuje.cela op je dost draha a ja cestujem z nemecka takze aspon takto by som mohla nieco usetrit

vika1983

Ahojky termin mam 29.marca je to este daleko ale velmy sa tesim este musim nieco spravit s mojou nadhernou postavou lebo ked pozeram na vase fotky tak sa normalne hanbim ide v marci tiez niekto do Ke chirmedu diky...

miu miu

caute baby, ja som tu uz straaaasne dlho nebola. Mam prska spravene uz 16 mesiacov /boze ako to leti/ a neviem si to vynachvalit. a jedna moja kamoska tiez co sme boli priblizne v rovnakom termine. vsetky vas chcem podporit a ukludnit ze isla by som zase do toho za kazdych okolnosti. je super sa citit sexi s plnym dekoltom a hlavne sama pred sebou. baby chodte do toho!!!!!

barbora10

jamimili

urcite sa porad s doktorom a ked povie,ze je pas potrebny on ti ho objedna.ja som pas mala a dost mi to pomohlo.sice som mala prska rovnake,ale ale najpr som ich mala az pri krku a teraz su ovela nizsie.

jamimili

No zavolam.-)))...ale ked som bola u neho v pondelok nevravel nic len sestricka vravela ze z vrchu mi to sadne este:-))) mam sit k nemu az 1.3 tak neviem teraz ci nepockam do pondelka a potom zavolam??