Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

bratislava
tak to si ma rozosmiala:DDDD tak to ked si predstavim dufam ze budem vediet byt vazna xixi
A inak vazne ktovie kto tu je chirurgom. On je tu len v stredu, takze on mozno dochadza napr. z BA.... Som zvedava.a teraz idem k zubarovy:((
Dorunka drzim palce nech vsetko prebehne ako ma a bez velkych bolesti. paaa

Dorunka

Ahojte :)
Tak ja o chvílku idem na to..bojím sa strašne, nech už o mám za sebou :(
Držte palčeky, potom dám vedieť ako som dopadla.
papaaaa

bellinka

Bratislava ved internista ti musi skontrolovat ako ti pracuje srdce to neni malickost jaktoze ti nic internistka nerobila to nemyslis vazne

bratislava

a este mi povedzte, co vlastne robite po OP tie prve dni,resp.tyzdne,ked vlastne nemozete nic robit?nenudite sa?
a este jednu otazocku mam.ake predoperacne vysetrenia robi internista? len rtg? lebo ja nemam od internistu nic a dr.povedala,ze ani nepotrebujem...hmmm...

bratislava

jamimili je manzel vlastne spokojny teraz ci nie?
baby ako reaguju vasi manzelia,resp.priatelia na nove prska,myslim teraz tych,ktori boli predtym proti.stalo sa niekomu,ze ani po OP nezmenil nazor??bojim sa,co bude,ked sa mu to nebude pacit,lebo este stale je proti:-((

bratislava

bodynka
uplne ta chapem,o com hovoris:-))ja som si kedysi ani nevedela predstavit,ze by som sa vyzliekla pred doktorom,aj samotny telefonat mi dal zabrat,ked som si vybavovala termin.i ked tie baby pri telefone su tam na to a ver mi,ze robia kazdy den to iste.a ked povies ze chces termin ohladom augmentacie,tak to ich prekvapi asi najmenej.no ja som sa na prvej konzultacii normalne doktora opytala,ze jezis to sa teraz musim pred vami vyzliect?no ten si mohol mysliet...na druhej to uz bolo lepsie a na tretej som sa uz vyzliekla sama od seba skoro medzi dverami.rutina;-)) takze neboj,zvladnes to.a ked sa budes veeelmi hanbit,predstav si toho sediaceho doktora pred tebou v dlhych spodkach.urcite ma na sebe spodky,mozno aj derave;-)) no on ich asi nema,ale ta predstava pomaha.mam odskusane.