Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

bodynka

mne ultrazvukove vysetrenie prsnikov nerobili.co sa stretavam,tak viacerym to nerobili.niektore kliniky si to vsak ziadaju.moje predoperacne:interne,ekg,laboratorne vysledky krvi.to je vsetko.

bodynka

kde ste vsetky?:D Robili vam aj v predoperacnom ultrazvukové vyšetrenie prsníkov? Asi hej ze? To som este namala nikdy.....

bodynka

ja sa moc nehanbim.. Ale celkovo nejak tremujem... Boze ved taka vec to je velka.
No idem do KN teda chcem ak ma vezme xixi.
ja jednoducho nemam na vyber za prve sa musim mestit do 2000 eur a za druhe musi to byt tam alebo tu. Tam mam rodicov a tu zijem ale v DS sa operovat nedam bo tu je to drahsie. Nemam auto a tu ani znamich co by ma brali z opky a na stehy a vybrat dreny atd,,
Foto nemam baby ale casom pridam.Inak mala som ale dala som zmazat lebo sa mi to hnusilo xixi

della

Bodynka

..ty planuješ opku v Komarne u Marsala??

...máš foto v albume??

..počula som, že je to tam lacnejšie, a že pacientky posielaju po opke ešte v ten večer domov....ak je to pravda, tak to teda nie je nič moc..

Tanda

..prave som pozerala tvoje foto a myslim, že okruhle ti budu pekne sediet...mas pekny tvar prs

della

Dorunka

želám ti vela stastia...a čo najmenej bolesti

Bratislava
..no ja po opke zatial len tak ležim pred telkou....a pripadne prejde k pc...pozriem poštu a toto forum....sem tam sa prejdem po byte...hovorim manželovi, čo ma ako varit, pretože si vzal dovolenku...ale už pomaly zapajam ruky...mierne

..mne robila internistka kompletne krvne vyšetrenia vratane HIV a inych záv. chorôb, rôntgen, ekg, pozrela či nemam krčove žily, skušala mi i bruchu

Bodynka
..nemaj žiadny ostich..ved oni nás pri vyšetrení beru úplne normáálne...ked ti bude najhoršie predstav si dokrora NAHÉHO :-) :-)

tanda

pozerala som si fotky v galerke... barbieOne mas ich perfektne a aj v tricku vyzeras chudulinko, tak nevymyslaj ;) ...
teraz ked som si pozrela znovu fotky barbie,mihai a wendy, zacinam uvazovat, ci som si nemala dat aj ja anatomy.. asi ma porazi, opku mam o 4 dni a ja teraz takto zacnem vymyslat... nebojim sa narkozy ani tej bolesti, bojim sa len toho, aby sa mi vysledok pacil, aby to bolo podla mojich predstav.. a to mi nikto zarucit nemoze ach jaaaaj :( ... myslela som, ze ja take stavy mat nebudem a uz je to tu, pomooooc... este ze som si op. vyplatila uz teraz v stredu, lebo by som si to prisamvacku asi aj rozmyslela... aspon ze ste tu vy, lebo fakt neviem komu o tom povedat, kto by ma chapal.. asi nikto kto to nezazil, alebo prave nezaziva... keby nebolo tohto fora a vas, tak by som tristvrte veci nemala ani len v pate a sla by som do toho uplne nepripravena... a zato vam chcem vsetkym PODAKOVAT... idem nieco robit (len este neviem co), lebo sa asi zblaznim..

vika1983

wendy1 dakujem si zlata moja postava hi hi smiesna meriam 158 a vazim 58kg takze namne vidno kazde kg velkost nosim 38 tak dufam ze mi sadne inac navrhnute mam okrohle 365ml polytech vysoky profil mozem ist aj do vacsich 400ml lebo mam dost velky ovis len sa bojim aby ma nerobily prsia este hrubsiu co vy nato?mam to risknut a ist do tych 400ml diky za raduuuu

jamimili

Bratislava muz zatial spokojny este sice moc nepozera ale vravel ze sa bal ze budu mensie.-)))...mne robili ekg+vysetrenia krvia este prehliadku.