Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

della

Bodynka

..vidíš, na to som úplne zabudla..robili mi aj sono prs

...jooj kočky dnes som mala noc na prd....nemohla som spat....asi to bude tym, že som si už nedala tie "šumáky - flector" od bolesti....

bodynka

barbora mam len termin prvej konzultacie. k marsalovy pojdem na konzultaciu az ked mi pride fin poradca povedat ze mozem si vziat pozicku. Potom bezim k marsalovy do narucia:D

barbora10

jamimili

ale najprv si zisti,ci ho mozes vlastne nosit,aby si si este nejak neuskodila.ak ti ti to doktor neodporuci,tak sa na pas radsej kasli,ale ak ti povie,ze ho nosit mozes,tak ti ho kludne predam.na cene sa dohodneme.

barbora10

jamimili

myslim,ze uz ho ja potrebovat nebudem,tak by som ti ho kludne predala.ale vobec netusim co to stoji,lebo som ho kupovala spolu s podprsenkou a platila som 60 eur.podprsenka asi stala 40 a ten pas 20,ale nie som si ista.

tanda

bodynka

nie, mne to budu robit v nejakej nemocnici.. uz si nepamatam kde, ale maju mi este pred op aj tak volat kvoli vysledkom.. tak dufam, ze bude vsetko v poriadku..

bodynka

A tebe to robia na tej klinike kde ta operuju?
Jaj inak mam obavy .. co ked naozaj koli niecomu ma nebudu chciet zoperovat?:( Mala som splenektomiu ... Mozem dostat o to skor zapal a tak...