Ahoj Tanda, tak priletela som lietadlom do ke isla rovno na kliniku , ja som nemala nic so sebou pretoze som sa tak dohodla s lekarom ze pridem len v teplakovej suprave s dokladmi a penniazmi , NIC ine som nemala so sebou a sice ano cestovnu ustnu vodu...po zaplateni na recepcii si ma vyzdvihla sestricka ktora ma odviedla na izbu , vyzliekla som sa len do nohaviciek , dali mi taku kosiellku , zabandazovala mi sestricka nohy obvazom proti tej tromboze, dala mi oblbovacciu tabletku a isla som do ambulancie kde ma cakal lekar , ktory ma pokreslil dohodli sme sa teda na konecnej velkosti implan. pokecali smsme si aj , ale vobec som necitila ze by som bola oblbnuta tak sa cudovali a smiali ze jak asom odolna , potom som uz isla na operacku kde ma uz cakala teta ktora ma mala uspavat, lahla som si na stol davali mi na chrbat tie lepky co sa tak pricucnu na sledovanie cinnosti srdca a sme srandovali , dali mi do zili ihlu a pustili uz vlastne tu uspavacu a znicohonic si odvtedy nic nepametam :o)))
prebudila som sa o nejakej 17hod v posteli na izbe mala som infuzky aj pproti bolesti aj s antb a necitila som ziadnu bolest len tlak na hrudi a mala som hroznyyyyyy hlad ha hatak mi sestricka doniesla aspon piskoty lebo po narkoze nemozes papat lebo by ti mohlo byt zle od zaludka aj som sa bala ze budem z toho vracat ale ja som mala taky hlad zeby som asi aj kravu zaziva zjedla ale tak nakoniec mi nebolo zle aj ked som spapala vela tych piskotiek...VDAKABOHU :o))potom uz ti sestricky pomahaju s cikanim , s polohovanim , mozes bud pozerat telku alebo pocuvat radio alebo iba spat...citila som sa tam ako doma naozaj..na druhy den uz musis zacat aj vstavat a prechadzat sa aj ked som si myslela ze ja sa nikdy nepostavim tak vzdy mi sice musela pomoct sestricka ale potom uz som sa sama pekne prechadzala a je to super sa rozhybat:o)) a zabudla som dodat ze aj lekari ta pridu pozriet su strasne mily