Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

baby ja som 9tyzdnov po op ale 2 alebo 3tyzdne uz spavam normalne na boku a vobec mi nic nevadi a supeeeer sa vyspim konecne

barbora10

mata16

ty si aky cas po operacii?kym ti doktor nedovoli,tak by som to neriskovala.ja som od opky 4 tyzdne,ale na boku nespavam.stale na chrbte.ale uz by som si rada lahla aj inak:-)

1mica1

Kocky,dakujem za odpovede ohladne toho rontgenu.Ja som ale ten z predoperacnych zahodila...Mozno staci,ked im poviem,ze bol ok,nieco vymyslim.
wendy-ten tvoj problem s tym prskom jednym inym si mala hned po opke ci neskor?Kolko stoji ten pas?mne totiz tiez sadlo prave trosku nizsie a je aj vacsie,co som este donedavna tak nemala.Som skoro 2 mes.od opky,moze mi este to lave tiez klesnut?Nechcem to mat takto:-((

martinka54

ahoj dorunka
ziva a zdrava,som rada, ze ti to takto dopadlo. si statocna dufam, ze aj ja to budem mat bez nejakych vacsich starosti

bellinka

Mata
ja mam 19mesacneho 13kg synceka a po mesiaci som ho zacala zdvihat ale nie nosit a dalo sa , ale ked ti mam povedat pravdu uz som 9tyzdnov po op a nenosievam maleho uz vobec od op som ho odnaucila ale niekedy ked mi naahodou zaspi v aute a nemam kocik a musim ho preniest domov tak ma normalne boli jazva (picha ma v nej) potom na tej strane kde ho drzim , je strasne tazky a ta rana to stale registruje...

mata16

Dorunka super gratulujem ze uz to mas za sebou..
Baby po akom case ste zobrali svoje dei na ruky alebo len tak zdvihli a prelozili,maly ma 1,5..Myslite ze po mesiaci uz mozem?
Ozaj uz sa da spat aspon na boku? alebo radsej stale na chrbte?

Dorunka

Ja som šla pod sval. Nemožem povedať zase že by to vobec nebolelo, ale skor som mala strašné tlaky na hrudníku a bolesť chrbta. No dalo sa..Čo by sme my ženy nevytrpeli pre krásu? :)

bodynka

vitaj Dorunka, boooze vzdy ked nieco taketo precitam, uz taaak by som aj ja bola po. Super ze si nemala hrozne bolesti. Sla si pod sval ci pod zlazu?