della
ja som nemala ziadnu bandaz,,,
tanda
mas pravdu, da sa tu ziskat kopec info. skoda, ze ked som sla na op. ja, nebola tu takato partia bab a rusna diskusia ozaj o vsetkom. aj som to tu citala, aj stare prispevky, aj som toho tolko nevedela co vy, baby, co ste tu pred zakrokom a potom sa s vami bavime aj po zakroku. mate to lepsie. co sa tyka anatomov, je to otazka chuti. mne sa teda pacia najviac, ale kazdy ma svoje.. som kostnata, este som viac schudla ako na foto, tak mi ozaj trcia hrudna kost, klucne kosti, a aj implose pekne na gulato. a to mam anatomy. zdvihnem ruky-uplne gule z nich. z boku-gule. iba spredu su prirodzene, aj to len lked su nahe bez podprdy. inak-ciste pologule co som nechcela vo vystrihoch. keby si dam gulate, jak by som vyzerala. pomarance v sacku. aj ti doki povedal ze su pre teba ok gulate a sama to tak citis a paci sa ti ten tvar, aj za cenu ze povedze budu ozaj pologule, daj si ich. ak vahas, prekonzultuj to. je to tvoje telo, prachy, nie easy zakrok. kludne men implose aj v den opky, presun ju, cokolvek. je to o tebe. dobre pouvazuj. ja som nemala o com, gulate nie su pre mna. ale keby som mala na vyber, urcit e tiez spekulujem...