Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vika1983

mihai tak ked citam tvoje prispevky tak viem co ma caka ja a bolest nejde k sebe ani porod som nezvladla zburcovala som pol kliniky aby zohnaly aristu na epidural som strasne citliva na bolest dufam ze to prezijem asi poviem nech ma nechaju po opke tazden v nem hi hi

mihai

barbora
mam vselijake. doma vystuzene bez vypchavok, ale pevne, take co dokonale kopiruju prsia, aby mi pekne pevne drzali, naco ich budem doma trapit-mame poschodovy rodinny dom a cupitam stale po schodoch. inak von aj take co zvacsuju a dvihaju (a robia mi tie pologule :) ) lebo ich mam rada este vacsie :p aj tu nosim co mi ich kedysi posunula :D uz neposuva akosi :))) ale len obcas si ju dam (dnes napr).
ty ake ? sice pockaj, ty si kratko po opke... ale ja som na 5ty tyzden dala kostice a vystuzenu... taku pekne kopirujucu tvar, niak ich netlacila, len davala oporu, ziadne dvihanie..

mihai

barbora

veru veru... clovek zabuda rychlo na bolest. aj ja by som sla do toho znova aj keby co ! ved mozno pojdem este raz.

barbora10

mihai

si to uplne vystihla.a to umyvanie zubov prve dni,xixi,aj ja som veru drzala kefku a hybala hlavou:-)ale teraz po 4 tyzdnoch,ked sa pozriem do vystrihu,tak som stastna,ze som do toho sla a isla by som znovu aj napriek tej bolesti a aj keby to bolelo este o cosi viac.

mihai

je zaujimave ako sme kazda ina.. citam bellinkinu story aka bola jej situacia po opke. stastna to zena, aj vy vsetky co sa hybete aspon ako tak ! ja som sa nestavala a nehybala ani vieckom na oku ak som vrcholne nemusela, co ma to tak bolelo. kedze mi sestricky vankus nenapravili ani raz, mala som ho ako som ho mala tri dni. pekne v gatkach a prdprde. nic som si neobliekla, nevladala a ani som po nikom nic nechhcela, nech so mnou len nehybu. ked som si mala sadnut na kontrole ked dosiel doktor, revala som od bolesti. hovorila som dost dlho potichu, lebo som nevladala vydavat silny hlas ani tak dychat. smiech bol bolest, kychla som CHVALABOHU az po nejak 2 tyzdnoch, vazne. a dlho sa mi zdalo ze prasknem pri tom, ze mi odtrhne svaly. a vsetko za mna robili druhi, aj pila som ze mi davali pohar so slamkou a drzali. akurat tak na wecko som sama behala a do sprchy-zo spodu len umyvanie, hore mokre vreckovky. a to bola vzdy procedura, dlha a bolestiva ale musela som. jaj a zuby ? nie kefkou som hybala ale ju drzala a hlavou hybala :D pre mna to bol hrozne bolestivy zazitok, neviem to ani opisat ako. ked vybrali dreny, omnoho lepsie ale fakt, ludia, bola to silna dan za prsia. stala za to, ale vtedy uz som bola psychicky KO z bolesti a bezmocnosti. este sa 4 dni divat na nadobky drenov a v tom ten humus... jak to bublinkovalo, brrr v prsku taky podtlak. vtedy som premyslala ze Boze, ludia co maju tazke choroby, bolestive, nevyliecitelne, ako to oni dokazu zvladat... myslim ze v tomto smere som si dost uvedomila...

mihai

della

ja som nemala ziadnu bandaz,,,

tanda

mas pravdu, da sa tu ziskat kopec info. skoda, ze ked som sla na op. ja, nebola tu takato partia bab a rusna diskusia ozaj o vsetkom. aj som to tu citala, aj stare prispevky, aj som toho tolko nevedela co vy, baby, co ste tu pred zakrokom a potom sa s vami bavime aj po zakroku. mate to lepsie. co sa tyka anatomov, je to otazka chuti. mne sa teda pacia najviac, ale kazdy ma svoje.. som kostnata, este som viac schudla ako na foto, tak mi ozaj trcia hrudna kost, klucne kosti, a aj implose pekne na gulato. a to mam anatomy. zdvihnem ruky-uplne gule z nich. z boku-gule. iba spredu su prirodzene, aj to len lked su nahe bez podprdy. inak-ciste pologule co som nechcela vo vystrihoch. keby si dam gulate, jak by som vyzerala. pomarance v sacku. aj ti doki povedal ze su pre teba ok gulate a sama to tak citis a paci sa ti ten tvar, aj za cenu ze povedze budu ozaj pologule, daj si ich. ak vahas, prekonzultuj to. je to tvoje telo, prachy, nie easy zakrok. kludne men implose aj v den opky, presun ju, cokolvek. je to o tebe. dobre pouvazuj. ja som nemala o com, gulate nie su pre mna. ale keby som mala na vyber, urcit e tiez spekulujem...

della

Dorunka

..i ja ti gratulujem, vitaj medzi nami prsaticami :-)

Bodynka
..ta bolest chrbta je taka až páliva....
..ale ved vieš, je to individuálne
..

mata16

barbora10
ja som po op. 18dni,,

bellinka
Este tyzden tu mam svokru a vlastne po mesiaci uz budem sama.. Maleho tiez nechcem nosit len ked tak prelozit ho z auta alebo prebalit lebo este nosi plienky.Ale uz si aj on zvykol ze na ruky uz nejde, to som rada..