Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carol

ani nepremyslaj nad mensimi. ja som si stala za 280, lekar bol ale rozhodnuty pre 260. pred OP som ho presvedcila. su v pohode, ked som sa pytala ci sa nedalo aj 300 povedal ze nemal kde, xi. lebo od prvej konzultacie sme sa bavili vzdy v rozmedzi medzi 260-300 ml.mam 46,5 kg a 165 cm. teda vazila som ked som sla na OP. teraz som sa este navazila.

carol

bali7, ja som chodila cvicit pravidelne rok a pol a prsia som pri tom veru pekne zapajala. bolesti necitim vobec ziadne, keby ze ma neboli neskutocne chrbat a vychadzajuca osmicka ;), ani neviem ze som bola na OP a samozrejme ze som limitovana pohybom ruk, to je jasne. prsia som mala malinke.

bali7

Ahojte a ako to je teda s tym svalom?Ked mam male prsia,skoro nic:)a chodievam cvicit a sval je teda trosku vycviceny alebo ako to nazvat,tak vtedy to viacej boli ked sa tam da implantat alebo menej??

carol

ahojte baby, par mesiacov som vas mlcky sledovala a nasavala infosky. planovala som dlho, odhodlava sa kratsie ale o to intenzivnejsie, nebolo to jednoduche. huraaa mam za tym. 5.02. som absolvovala augmentaciu u MUDr. Mladeka. zatial velka spokojnost.

zana7

Ahojte dievcata, tak po dlhom rozhodovani a odhodlavani som sa rozhodla "ist do toho" , ste tu super baby, tak by som sa rada k vam pridala

mihai

uz som si precitala-spomenula aku mas telesnu stavbu. vidis, ja vazim asi tolko co ty ale meriam skoro 180 :) cize mi to nic co som mala vypchali ako zvieratku, brrr, preto ta bolest... ak ty mozes ist az do 400, nemal by to byt taky tlak... mas pevne svaly, cvicis ?

mihai

vika

vies ale u mna slo o to, ze som bola plocha a natlacili do mna viac nez bolo moje maximum, lebo som chcela. plus dreny to este zhorsovali. plus mam tuhe svaly aj kozu. inak citliva na bolest nejsom.. vlastne baby co maju uz babo a kojili to az tak podla ich prispevkov nemali ako ja. tusim kazda pise ze sa rozhybala, aspon daco okolo seba robila, ale ja NIC. jak mrtvej brouk som si zelala lezat :) mozno to budes mat aj ty lahsie lebo nemas tak pevne tkaniva-neviem, nepoznam ako to mas. len vravim, mozno sa az tak bat nemusis..