Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

mata16

ja som po opke 4 tyzdne,ale ruky sa uz snazim dvihat aj nad hlavu.este stele citim,ze tam nieco pod tym svalom je,ale uz ma to neboli.

barbora10

ninuska

ja som si skusila dat normalnu nevystuzenu podprsenku iba s kosticami 3 tyzdne po opke,ale prezliekla som sa naspat do specialej,lebo akosi som si na nu zvikla.ale dnes som 4 tyzdne po opke,ale dostala som uplne obycajnu podprsenku iba s kosticami a perfektne sa v nej citim.vela zalezi od strihu,takze poskusaj rozne velkosti.ja som dost chudunka a najlepsie mi sedi 85/C,ale zase co mam iny strih a dost dobre mi sedi je velkosti 75/D.treba vela velkosti odskusat.fakt vela zalezi od strihu.

mata16

ahojte
Prosim vas po akom case uz mozem dvihat ruky hore,, som 18dni po.. lebo mna to neboli som uz skusala, ci je to skoro?

barbora10

zana,carol,bali

vitajte medzi nami.carol ty uz prska mas,takze si si uz vsetko prezila a vies o com hovorime.bali a zana,vas to este len caka,ale fakt sa mate na co tesit,lebo to stoji za to!!!

84nika

ninuska13
normálne podprdy sa vraj po 6-tich týždnoch môžu nosiť. Ja som začala postupne asi po 7-8 týž kosticové. Mne ale do všetkých sadnú prsia, či je to push-up al. normálna. Sem tam doma zvyknem športovú nosiť, a vnoci ešťe stále mám tú pooperačnú podprsenku, už som si na ňu zvykla. Moja ale poradiť ti veru neviem, kde dostať dobré podprdy, kedže ja ich ešťe tiež dodnes nenašla a už som v tolkých obchodoch bola...:(

ninuska13

Babulky
Po akom case ste zacali nosit normalne podprsenky?A hlavne akeho strihu ste si kupili prvu podprdku?Lebo co som pocula push-upky zo zaciatku neodporucaju.Mne uz doktor od minuleho tyzdna povolil nosit cez den podprsenku,ale taku,co nebude tlacit prska a prisposobit prsku kosticu.No ale poviem Vam bola som hotova s kupou podprdy lebo tie prska su este take trosku tvrde a neforemne a nemohla som tu spravnu podprdu kupit.Mozte mi aj odporucit neake obchody alebo znacky kde sa daju kupit dobre podprdky s malym obvodom ale vacsimi kosickami.....dakujem vopred za odpovede!!!!

Najčítanejšie články