Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

carol

co pozeravam serial Dr.9210,tak tam som videla,ze nedavali doktori podprsenky,ale len stahovacie pasy.myslela som si,ze u nas dvaju vsetci doktori podprsenky.ja som mala aj podprdu a aj pas.a si spokojna s prskami?

ska38

Carol,veru bez pooperacnej podprsenky,sme tu asi este nikoho nemali.Aspon ja o tom neviem.Som prekvapena,ze ju nemas.A kde mas rez?

carol

barbora, u Mladeka. mam 280 ml okruhle stredny profil. podprdu nemam, pretoze mi dr povedal ze maju tendenciu vyskakovat hore, takze podprda u mna nie. treba ich stlacat smerom dole a stahovat. tiez som bola prekvapena. lebo to hadam ziadna ste tu bez podprdy nebola.

barbora10

84nika

ty si teda zacala chodit do solarka po 4 tyzdnoch,alebo neskor?ja som 4 tyzdne po opke,ale tiez by som uz chcela na par minutiek ist,ale neviem ci ste radsej nepockat.

carol

ska, mne to zlozitejsie robi ako to je, ten stahovaci pas, teda bandaz. pas by som mala dostat zajtra. lebo objednany mi bol maly :( a taaaak som sa tesilaaaa nan

ska38

Mihai,na Vianoce,ked tu bol,tak som mu na nos nic nevesala.som mala mat Op 21.12,pred vianocami.kedze som bola chora a Op sa nekonala.A teraz tiez nevie.V nemocnici/12.1/ som mala nutkanie mu napisat,ale ma to hned preslo.Vsak na Valentina uvidi.
Carol,mne prve 2tyzdne mama natierala chrbat mentolovym kremom,mne pomohlo.Strasne ma bolel.Som 4tyzdne po OP,ale stale mam 2 vankuse.Ale prve 2tyzdne som spavala v takom polosede.Ja som sa vobec nevedela sama postavit.Na 4 den po Op som si natiahla asi sval pri vstavani,lebo som sa nad ranom zobudila v rovine a nie a nie vstat.A potom mi z toho len jedno prsko opuchlo a hned som volala Dr.Potom davala octanove obklady.A tiez som sa musela stale prechadzat,to sedenie mi neslo.Som sa prechadzala po dome,po zahrade.