Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

no, ja som to tam mala. ale aj ja som chodila do solarka kym nebol mesiac pred :) a to ja chodim na 16-18 :))) cize tmava som bola. ale nebolo to cerstve. bola som v Interkliniku a ten to v pokynoch mal.

mihalicka

Mihai,

fíííha, tak to som ozaj nepočula ani ja, že sa nemá mesiac pred. Aj keď teda ja mám ešte 6 týždňov, tak čisto teoreticky, tieto dva týždne ešte môžem chodiť. Ja som začala teraz v sobotu po ROKU !!! Len nech mám nejaký nádych. A mám už iba 30 minút na permanentke, tak to miniem cez tieto dva týždne a to bude akurát mesiac pred potom a dám si pauzu - zasa dlhšiu. Ale tiež som si to v papieroch nevidela nikde.

mihai

ninuska

ja nie som lekar... len pisem svoju skusenost. kazdy nech si z tychto vsetkych prispevkov co su tu sam vysklada svoj nazor a zariadi sa... alebo nech sa spyta svojho lekara. takto to bolo u mna..

ninuska13

mihai
Teraz som citala,co si pisala o tom solarku pred opkou.Ale ja som este aj par dni pred opkou bola v solarku.A bola som teda riadne vysolarkovana.Este ma aj sestricky v nemocnici obdivovali aka som krasne vyopalovana.Mne to nikto nehovoril a ani som to tusim v tych papiroch nemala.No to si este schvalne kuknem.No dufam,ze sa to na mne neak neodzrkadli lebo by ma slak trafil.Si ma sokla.No a to si ma teda nepotesila s tymi jazvickam pod prsom :( No takze ja sa solarka tak skoro nedockam...hm,hm :( No ked pojdem k dok. na kontrolu opytam sa....

mihai

mihalicka
v papieroch-pokynoch pred opkou som mala ze ZAKAZ solarka a opalovania minimalne mesiac pred opkou. aj som to dodrzala. asi ze ta nasponovana koza nema byt vyopalovana. vid-moje zmeny pigmentu. neriskovala by som pred... ten mesiac si nechaj pred opkou bez solarka. jedna nevie nikdy dopredu co ta koža spravi.

mihai

sorry refreshla som stranku, zabudla som a poslalo sa mi to znova...

mihalicka,
aj sa chystam na nove fotky ale nejak nemam cas na nic take :( niekedy ma den malo hodin. urcite ale poslem, skor ci neskor.

tanda
tusim mi kazali nejest a nepist (co bolo horsie) 8 hodin pred. to sa cloveku just chce jest a pit ! :D aj ked inokedy jem malo, vtedy by som aj kona vola zjedla :D
po prebrati by sa najskor nemalo pit, jest duplom. no mala som taky smad... napila som sa a povrackala :p ze po lyzickach vodu je najlepsie vtedy. ale kazdy je iny. no a tie blivajzy v nemocnici, to som radsej nejedla :)

carol

tanda 6 hod pred tym by si nemala. ja som nejedla takmer 12 hod. dreny mi vybral druhy den po opke ani nie 24 hod po.

mihai

ninuska

vies co nejak po cca 3 mesiacoch a neprelepovala som nic. aj ja som uz trpela. lekar mi kazal aj pol roka nevymyslat... ale co uz so mnou. mozno sa mylim, no od bab z omlazeni viem ze na jazvy okolo dvorcov je to aj vhodne. sa sfarbia pekne. na jazvy pod prskom ne, aby nedoslo k hyperpigmantacii.
som taka happy ze nemam uz tie mrtvolne pasy okolo bradaviek, ale zas peknu pokozku, ved to bol horor :( fuj.