Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

della

tanda

...drž sa holka, nech ti to dobre dopadne a čo najmenej bolesti :-)

carol
..brušné svaly boleli aj mna..teraz už nie..ved je to tým, že tú silu tela pri vstavani prenášaš do brucha

..ja mám este stale napučene dolu brucho...a to som už 10dní po opke...

...a meška mi menzes...neviem ako ho vyvolat...žeby červené vino?? alebo poznáte niečo lepšie:-)
...na gyndu pôjdem až na budúci tyžden ak sa mi nespustia

tanda

Píšem cez mobil.. Uz som pokreslena a čakáme na anest. .. Inak aj doki vravel, ze som nejak podozrivo kľudna.. Ale som hladna :( Mihai, nakoniec som to zmenila, budem mat anatómy polytech 320 ml, bude to tak lepsie..

carol

tanda, ty si uz aky klasik, xi, len tak pred opkou si tu este napises... ja som uz na izbe nevedela kde je sever, sustredena len seba, vsetci mi ukradnuti boli ;)

tanda

Dakujem vam.. Uz som v košielke, nieco do mna napichali a o hodinu ma to caka.. Som inak celkom v pohode, akurat sa mi trosku klepu ruky.. Uz tu bol aj doki, ci nie som v strese :D.. Tak držte prsty, ja sa potom ozvem..

barbora10

bali7

pisala si,ze nechces mat prska az pri krku,ale to nechce asi nikto.preto cim vacsi implantat,tym ti skor prska klesnu nizsie.velkost implantatu sa rovna vehe.prve dni po operacii su este prsia dost opuchnute,tak to tak vyzera,ze su az pri krku,ale po case,ked odpuchnu a usadia sa,tak je vysledok pekny.ja som ich tiez mala az pri krku,ale teraz su ovela nizsie.a tej velkosti sa neboj.ja som tiez chuda a ani vysoka nie som,ale 350 je podla mna akurat.ja by som pod 300ml nesla.

carol

som tu, len nechcem zverejnovat mail, mam v nom cele meno, ak mas ty "lepsi" s nejakym nickom, hod a ja ti nan napisem, oki?

zana7

tanda, drzim palce a nech to super zvladnes :-)

carol, si tu prosim ta chcela by som sa ta nieco spytat, mozeme cez mail?

carol

tanda, drz sa a daj o sebe vediet...

ihla, tak super ze mas plnu podporu, mozes sa tesiiiit sa OP.

bali, chudsie su a vacsie maju, neboj nebudu pod krkom a kludne by som sla do aj do vacsich na tvojom mieste. casom sadnu a budu uplne super.

ja som sa bala ze ako priberiem tymto nic nerobenim doma, ale teda hresia ma doma ze ako vyzeram, ze vraj horsie ako pred tym :O. pravda je, ze mi vobec nechuti jest, ale to pracuje psychika. bolesti chrbata v noci zase neskutocne, malinko som menila polohu, no po hodine spanku som sa s takymi bolestami zobudila, ze dovidenia. a bolo po spani.

baby, vas tiez boleli priecne brusne svaly? ja strasne citim hlavne pri vstavani a vzpriamenom chodeni. a prve dni po OP som tam mala akokeby nejaku tekutinu v oblasti rebier a pri chodeni sa to tak smiesne triaslo, bleeeeee

laloa556

tanda - držím ti palce!! ;)
bodynka - aj tebe :) potom napíš ako si dopadla, som zvedavá a neboj, zvládneš to, nerob si zbytočné "haluze" ;) je to konzultačka, viem, asi by som sa aj ja hanbila, ale je to doktor a ten už má napozerané ;)