Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zana7

Ahojte,

teraz som vas docitala, ja sa najviac bojim toho spania na chrbate, lebo normalne spim jedine na bruchu, tak som zvedava :-)

mihalicka, tak skoda ze sa nestretneme

mihai, ty si pisala, ze si mala velke bolesti, po akom case si mohla ako tak fungovat ?

bodynka

mna dostal treti diel programu o par let mladsi. Pozrela som vsetky dieli s priatelom a dohodli sme sa ze po prsiach setrim na facelifting ktory budem potrebovat po 50tke.
Uzasne ako ich to zmenilo!

carol

barbora, ano primar. je skvely podla mna.zatial len pozitvne hodnotim. vo vsetkom. nebola som nikde inde na konzultacke. v dej OP robil druhej babenke zmensovanie.

84nika

barbora10
ano po mesiaci som zacala, prvý krát som mala úplne zakryté prsia, druhy krát v poopracnej podprsenke a len ramienka dala dole, a potom uz len jazvy zalepené pri kazdom ked idem, istota je istota. :)

carol

ved prave, teraz to vyzera super, nemam ziadne modriny, mne sa nezda ani opuch veliky, vsetko oki zatial... verim, ze to bude aj nadalej fajn.

ska38

Carol,hm..Kazdy jeden ma iny styl.kazdemu sa osvedcilo nieco ine,ale ako uz kočky spominali,hlavne nech sme my spokojne s vysledkom!

bodynka

carol , aj moja segra vravela ze na nejakej klinike u nich tym co maju rez v podpazi davaju take korzety - mozno to je taky ten pas.

carol

ska, rez mam v podpazi.

barbora, zatial som veeelmi spokojna, len sa obavam, aby sa to bez tej podprdy nepokazilo. vcera som sa ho povypytovala, doslova mi vravel ze ju mat nesmiem.