Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jamimili

Mihai ja sa este bojim obcas do nich pichnem prstom alebo tak ramenami skusam stacit k sebe .-))))......Carol ja este spim stale na vyvysenom dva vankuse.....Neboj cca za tyzden po OP to prejde.

mihai

ska
oni zavidia ze mame na to byt take, ako chceme.
pockaj ale frajo vobec nevie ze mas opku??? :p teraz si nie som ista ci vie. ?
carol
ja som spavala na rovnom, uplne nizky vankus, ruky vedla seba ako mrtvola par dni.. bolo mi lepsie tak. ale mna chrbat nebolel ani trosicku. bolelo ma kde mas kozu na klboch laktov zospodu, ked tak das ruky k telu :) pomaly uz prelezaniny :D

carol

baby, co vas bolel chrbat po OP, co ste robiliiiii? ja uz nevladzem, je to strasne, nepomaha fastum gel, sem tam vezmem tabletku, uz ked neviem vydrzat, ale pri pomysleni, ze este ako dlho len na chrbte budem moct, sa mi plakat chce. a spali ste v polosede alebo aj vodorovne?dik

84nika

baby co sa týka solárka pred opkou, tak mi tiez nikto nic nehovoril, a poriadne som sa predtým vysolarkovala hehe :) A ca. meiac po OP som zacala chodit, ale este si stále zalepujem jazve az kým mi úplne nevyblednú..

ska38

Bodynka,Mihai,Jamimili
presne, kaslite na nich,oni len zavidia!Ze chceme byt krajsie.Som rada, ze sa neobjavili v nasej teme.A ani neobjavia.
Bodynka,aj ja.Ako zareaguje,lebo ked som tuto temu nacrtla,tak krutil hlavou,ze vymyslam.A teraz prileti na hotoveee..hehe

mihai

mozem sa vas opytat taku blbost ? :) aj vy sa tak hrajkate s tymi prskami ? :) ja som sa stale dost nevycudovala tomu materialu, ked som doma a idemm napr. spat, si ich vselijak stlacam, sturam do nich, ze haha, ako to cudne pruzi a ako to cudne citim aj necitim :p hracky som si kupila :)))

mihai

bodynka :) nech si myslia.

ozaj kde su baby co sem zvykli prispievat, ved este nedavno, napr. dadus35 ma napada, teraz neviem rychlo z hlavy... a zaujimali by ma aj skusenosti tych, co nas len citavaju, ale nepisu,,, ved vzdy je dobre pocut nejakynovy pribeh, skusenosti... my uz sme sa tak vyspovedali zo vsetkeho :) by som si aj ja rada precitala. :)