Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

ahojte. Tie, ktore si este pamatate na moj pribeh...mam super spravu. Moj priatel konecne prestal robit drahoty a suhlasi s tym, aby som sla na operaciu :) Konecne nie su hadky, huraaaa. ja som taka rada :) Takze ma to caka 8.4. u dr. Cervena :)

bali7

Cauko babyy,az teraz soms a sem dostala,ale vsetko som si poctivo precitala,mna to vie vzdy tak naladit po tom strasnom pracovnom dni:)))skoda,ze idem na konzultaciu az v aprili...uz nech to jee,aj ta operacia:))hehe

Carol,tak ja mam presne taku istu vahu ako ty aj vysku.Tak hadam aj mne da tie 280ml.No uvidime.Lebo ked mam malinke,tak aby to padlo dole,nechcem ich mat pod krkom:))

tanda

bodynka

ja sa tiez divim, ze som uplne v pohode...
no pravdupovediac si to stale este neuvedomujem.. uvedomim si to asi az ked budem lezat na stole.. ja este nemam nic nachystane, nic zbalene.. chcela som si vytlacit nejake obrazky, no este ich nemam ani najdene.. a to rano o siestej odchadzam..

bodynka

Jezisi maria , a to si taka v pohode , ja by som so sebou neviem co robila,,, Jooj drzim palce . Ja mam zaktra prvu konzultacku zas xixi Kiez by som uz bola tam kde ty... DRZ SA

tanda

della

mne dnes akurat volali, ze tiez nemam od pol noci nic jest, ani pit.. a ze si nemusim so sebou ani nic nosit, ze mi vsetko daju... ale urcite si vezmem maly vankus, bez toho by som nezaspala :D

della

Tanda

...ja som mala v papieroch napisane od polnoci nejest a nepiť..

..a opku som mala až o 11.30..ale bola som taka nervozna, že by mi ani nechutilo...len kafíčko mi chýbalo..

Mihai
..ja som tiež patrila medzi tie, tak ako ty viac bolestivejšie prípady...i ked je pravda, že som šla hned v ten večer na WC sama....a aj som sa sama postavila z postele...len ten chrbát kurevsky bolel-pálil...
..tie nemocničné grci sa nedali jest ani v šnope :-( bleee

..ozaj dnes som sa citila po týždni super, ráno mi manžel umyl vlasy..už som si ich sama vyfukala...nahodila make-up, šminky a išli sme na nakup....už mám len tlaky v prsiach...a jedno mam trocha väčšie, čo je asi na 8 den normálne??..no dufam...rukami som zacala jemne pohybovat až včera

Kočky,
ktore čaka opka....možno to viete, možno nie treba sa dvíhať i dýchať bruchom...