Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

ska
tak tomu sa hovori prekvapko, super ! :)
z tej druhej temy co si si ju vsimla idem prec, ani to uz necitam, ved je to smiesne co davaju :) nekomentujem, aj ked ma vela napada. naco takym vysvetlovat. no neboj sa, dobre tuzia po zene s krasnymi prsiami, ti co davaju ze "plocha som bola prirodzene krasna, teraz si len myslim ze som krasna" :)))

ska38

Kočky,sledujem ze niektore z nas si odskocili do inej temy.Ale super nas obhajujete.Ja som sa ani frajerovi nezdoverila,aby som sa vyhla jeho "!proti" nazorom a atd..myslela som, ze ma uvidi uz na vianoce,no kedze mi to nevislo,tak to uvidi teraz na Valentina.Priletiii a uvidiii.hehe

ska38

Ahojte kočky,
... ale ste tu toho opat popisali...
Dnes idem poslat Livke new fotecky po OP,po 4 tyzdnoch.
Zdravim nove kočky,VITAJTE MEDZI NAMI!
Wendy1,
Ako sa mas,ako prska?Uz si to lave prsko sadlo lepsie?Vidis rozdiel,no asi to chce este cas,ze?!
Ninuska13,
Ahooj.Ja skusam mojej mamy podprsenky a hadam podla toho budem v obchode vyberat.Len ja stale striham,vysacky z novych vecii,tak asi budem v obchode tiez zufat.Ale ako vsetky pisete,vzdy lepsie vyberat podprsenku podla niecoho ako vyberat podprsenku podla nicoho..ked tam nic predtym nebolo.A urcite si tu kabinku rezervujem.hehe

mihai

ninuska

presne. ved uz sme si tu tolko roznorodych skusenosti vymenili, az je mi cudne ze sme kvaz vsetky fit ked jedna tak druha tak :)

mihalicka
spravne uvazujes. zo mna si co sa solarka tyka netreba robit hlavu, som v tom smere sisi a viem o tom. myslim ze je to naozaj zavislost- tanorexia. proste musim. neznasam to na sebe ale inak sa necitim dobre. raz budem za to plakat.co sa jaziev tyka, k tym som naozaj zaujala dost rozumny pristup, ze som ich takto respektovala-asi 4 mesiace bez solarka dokopy. radim to aj vam...

tanda

mihai

s tym cikanim bude asi najvacsi problem.. ja som taky ciko, staci, ze si len pomyslim na to, ze mi treba a uz mi treba.. a mna to vzdy napadne v tom najhorsej chvili..

tanda

mihai

s tym cikanim bude asi najvacsi problem.. ja som taky ciko, staci, ze si len pomyslim na to, ze mi treba a uz mi treba.. a mna to vzdy napadne v tom najhorsej chvili..

bodynka

ahojte
Zajtra mam tu konzultaciu , a ako ju mam ukoncit? Ze si to rozmyslim a tak? S tym vedomim som ze tam sa operovat nechcem dat tak preto tie haluze....
Baby ja sa snad zblaznim kym to bude....

ninuska13

hmmm.sila...kazda klinika ma ine predoperacne pokyny.Tak ako aj kazdy lekar preferuje svoj styl prace a dava ine pokyny k rekonvalescencii.....No,to je jedno uz mam potom a zatial nepozorujem na sebe ziadne anomalie :)xixixi a dufam,ze ani nespozorujem....

jamimili

Ulk to tiez mal v papieroch :-))...no ja chodim na zaciatku po 6-8 a potom 12 viac nevydrzim,ale mna dobre chyta

mihalicka

Mihai, ja som bola v sobotu a potom v nedelu na 5 minút a ešte dnes to cítim. Ty si tmavá i tak, je som blondína bledá ako smrť, tak mne stačí na 5 minút na začiatky. A viacej ako na 10 som tuším ani nikdy nebola :-)) Preštudujem ešte raz tie papiere, ale urobím to teda tak ako som napísala, že miniem to čo mám predplatené behom týchto 2 týždňov a nechám to tak.