Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

no Tanda to mas zrejme uz za sebou.
A ja o 15 minut idem na tu konzultaciu, tusim som nervoznejsia ako bola tanda pred op:DDD
rano som sa tam bola kuk a vsimla som si ze doktor je Siska.Asi robi inak v Ba. Ten sa tu este nespominal...
Idem bez podprdky , to bude pohodlnejsie a nijak nebudem otlacena.
potom napisem.

barbora10

purblanka

ty si podla mna mihai nepochopila.ona sa nepodcenuje,uplne ine tym myslela.jednoducho chcela napisat,ze ma pocit,ze prska mohli byt aj vacsie a taky pocit ma kazda druha co ma prsia spravene.a ked ta manzel miluje taku aka si,tak to je pekne,ale to je do inej temy.

barbora10

mihai

ja som si tiez povedala,ze mohli byt kludne aj vacsie.ja som sice spokojna aj s velkostou aj s tvarom,ale teraz ked som si uz na ne zvikla,tak by som sa nebala ist ani do 400ml.ked pred opkou sa kazda bojime,aby neboli prilis velke,lebo si to nevieme predstavit ake budu potom.ale po urcitom case,ked si na ne zvikneme,tak rozmyslame nad tym,ze mohli byt aj vacsie.este som sa ani nestretla s babou,ktora by si stazovala,ze su velke a ona take velke nechcela a chcela by mat mensie.teraz to mas super.predsa len raz budes cakat babatko a kojit a prska sa ti aj o cislo a mozno aj o viac zvacsia,takze je dobre,ze su teraz neni obrovske.ja som chcela velke prsia,ale radsej som si teraz dala len 350ml,lebo chcem este jedno babatko.a potom raz po druhom odkojeni pojdem na 400ml.aj ty si mozno raz povies,tak a teraz idem do vacsich.

purblanka

každá mam nejaký problém,aj ja mám,a to od 3 rokov,a prežila som toho tiež dosť.A mám tento problém doteraz.Stále som sa cítila menejcenná,a čo mám robiť?Manžel ma ľúbi,a to je pre mňa dôležité......ak podstupuješ nejaký zákrok samozrejme musíš počítať s tým,že tam vložíš nejaké prachy,a musíš to nejak pretrpieť.Nič proti tomu,ako som už písala,ja len aby si sa tak nepodceňovala.Musíš vydržať,bolesti prejdú,a budeš spokojná.Všetko dobré ti prajem,pekný deň.

mihai

nejde tu o nijaku krasu teraz,. ide o to ze som z konketneho zakroku cakala konkretny vysledok. neplet sem ine veci do toho, to s tym nic nema.

mihai

purblanka
ty mas za sebou opku ? zacvakala si prachy, sla pod noz, prezila bolest, zabila kopec dni ked si mala byt v praci, otravovala rodinu so starostlivostou ? ak ano, mala by si troska chapat, ze za to clovek caka aj vysledok. ak nie, nevies o com je rec.

purblanka

mihai príliš sa pozoruješ a dramatizuješ,nemyslíš?sú podstatnejšie veci ako umelé prsia.Nemám nič proti tomu,ale ak ta frajer ľúbi,tak čo ešte chceš viac?je lepšia vonkajšia krása,či vnútorná??

mihai

sice pisem v predoslom prispevku tande ze su super. no, su, ved tvar sa mi ozaj paci, aj ked su gulatejsie z niektorych uhlov nez mi je mile. ale su male :( pre mna, kedze som taky slíž chudy vysoky :( neriesitelny problem toto !

mihai

baby zas ma to chyta :( vy ste tu vsetky nizsie ako ja, aj ked kvazi hrudnik mame aj rovnako uzky, ale mate take implose ako ja minimalne :( cize som taky o nicom pripad :( do pekla, sa nikdy nezbavim toho koplexu ze male kozy !!!!!!! darmo mi vcera zas frajer na ne skladal ody, proste sa necitim ako som cakala ze sa po opke citit budem !!!! netusite ako mi je v tejto chvili. proste mam male prsia..

mihai

tandaaaaaaaaa

drzim ti velmi palce ! wow, budes mat implose ako ja ! :))) cim skor nam napis :))) podla mna su supppperrr-aspon pre mna, velmi sa tesim na tvoj vysledok a verim zeich budes mat krasne :))) juj aka som zvedavaaaaaaaa na teba :p

zana, della

kym mi nevybrali dreny - horor zit. ale vazne. slzy mi sli od bolesti. ako, na wc som aj ja chodila sama, sestricky kaslali na mna, cumela na mna jak sa dviham a idem, este sa mi nadobka drenu zachytila na zemi pri posteli a zrukla ze dreny prve mam drzat ci co. jasne, v tych slabych rukach, a ani som nevedela co mam robit ! ma nechala samu ist ! dvere som si nevedel otvorit, gatky dat dole, nic. pockat, toto bolo az druhy den rano, prvy som sa ani nehla ! robili ma o 11tej ci ako rano. z toho wecka som nevedela vyjst-dvere boli tazke. druhy raz som si ho nevedel azas otvorit a vojst do kupelne.
ked vybrali na 4ty den dreny, bola som znovuzrodena. mozno aj ja by som ako tak fungovala keby ich nemam. ale potrebovala som ich, boli dobre.
po 3 tyzdnoch som soferovala, akozeee... co vam budem hovorit. vtedy som tu pisala ze dvoma rukami radim aspon jednotku, co mi ostalo doteraz ako zvyk :) mam taky rychly tah ze si jednou rukou potiahnem druhu :)
prve dno som fakt nevedela co, nijak mi nebolo dobre. stale vravim, som sa citila jak keby mi svaly rozorvali, ved v podstate... ALE. SLA BY SOM DO TOHO OPAT !