tandaaaaaaaaa
drzim ti velmi palce ! wow, budes mat implose ako ja ! :))) cim skor nam napis :))) podla mna su supppperrr-aspon pre mna, velmi sa tesim na tvoj vysledok a verim zeich budes mat krasne :))) juj aka som zvedavaaaaaaaa na teba :p
zana, della
kym mi nevybrali dreny - horor zit. ale vazne. slzy mi sli od bolesti. ako, na wc som aj ja chodila sama, sestricky kaslali na mna, cumela na mna jak sa dviham a idem, este sa mi nadobka drenu zachytila na zemi pri posteli a zrukla ze dreny prve mam drzat ci co. jasne, v tych slabych rukach, a ani som nevedela co mam robit ! ma nechala samu ist ! dvere som si nevedel otvorit, gatky dat dole, nic. pockat, toto bolo az druhy den rano, prvy som sa ani nehla ! robili ma o 11tej ci ako rano. z toho wecka som nevedela vyjst-dvere boli tazke. druhy raz som si ho nevedel azas otvorit a vojst do kupelne.
ked vybrali na 4ty den dreny, bola som znovuzrodena. mozno aj ja by som ako tak fungovala keby ich nemam. ale potrebovala som ich, boli dobre.
po 3 tyzdnoch som soferovala, akozeee... co vam budem hovorit. vtedy som tu pisala ze dvoma rukami radim aspon jednotku, co mi ostalo doteraz ako zvyk :) mam taky rychly tah ze si jednou rukou potiahnem druhu :)
prve dno som fakt nevedela co, nijak mi nebolo dobre. stale vravim, som sa citila jak keby mi svaly rozorvali, ved v podstate... ALE. SLA BY SOM DO TOHO OPAT !